• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    taky vam do emailu prikladaj obrazky kralicku a prejou happy easter? :)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ELIZHANNAH: aspon se ale neocekava, ze budu nekomu davat naky darky :)))
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ELIZHANNAH: a do té doby bojkot!
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    To je hrůza, všude dlouhodobě samej zajíc, beran, slepice, kuře, vejce, proutí, pentle, výzdoba. Těším se na příští úterý, to už bude klid.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    MDZ me taky nedojima, ale zensky maj ocividne potrebu rozesilat prani....
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    SELAVIE: treba ti nekdo i popreje na facebooku :)))
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    Mám v ten den (14. 2.) narozeniny. Takže kytku dostanu alespoň od babičky :D
    IF_
    IF_ --- ---
    A uz to jede. Dnes Kaufland.

VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: u nas v praci to lidi rikaj do telefonu taky ... hnus!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    dneska jsem byl nakoupit a zaměstnankyně obchodu se na dálku zdravila s nějakou známou a jak k sobě přišli, tak ona řiká: Happy new year ...

mě málem kleplo, jsem už doufal, že je na rok klid a oni ještě otravujou na konci ledna... chápu, že se třeba ještě letos neviděli ale tak snad to nemusí brát až tak do detailu! WTF!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    měsíc napřed... hotovo fakt.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Koukam, ze se samozrejme nerozpakujou otravovat mesic predem.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: no a uz mas ten darek? :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tohle mi přišlo pár dní zpátky od webu na kterej si nahrávám fotky... wtf.

IF_
    IF_ --- ---
    A takhle může dopadnout kancl po silvestrovské řachandě.

VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: ja bych zas brala to irsko :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    dementi.

Mladíci hodili do autobusu v Praze dělobuch, výbuch rozrazil dveře – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...7688-mladici-hodili-do-autobusu-v-praze-delobuch-vybuch-rozrazil-dvere.html
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: v 2006 to tady bylo zakázaný... s tim, že čím dál víc lidí bylo zraněnejch atd. A taky Irská vláda je známá tím, že dělá lidem chůvu (offlicence - obchody s chlastem a vůbec chlast celkově pouze do 10h večer.) ... s těma petardama a ohňostrojem je to až tak krutý, že pokud najdou cokoliv, tak 10 000e pokuta, zapalování ohňostroje je stejná pokuta plus 5 let vězení max, stejný distribuce atd. Vozí se to sem většinou ze Severního Irska, ale až k nám na jih to nedorazí... nebo ani nevim koho se jako ptát.. jo a pokud policajti zastaví auto a najdou petardy nebo cokoliv, tak zabavujou i to auto. Když někdo chce ohňostroj, tak musí mít licenci, což je spousta papírování a je k tomu milion pravidel a omezení.

ono to má smysl, protože lidi jsou tady prostě blbý... stačí pár idiotů co po sobě bude střílet římský svíce a je hotovo vymalováno...

je to škoda, protože to prostě kazí novej rok všem.. petardy bych zakázal, to je mi buřt.. ale aspoň ty římský svíce, nebo nějaký gejzíry by byly fajn..
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Tak tento rok jsem stravila ve Stockholmu a musim rict, ze Svedi jsou celkem klidny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam