• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    U nas ve Svedsku to zacina napojem Julmust, takova vanicni kofola. Ted v nedeli uz ji zase nabizeli ugh..
    IF_
    IF_ --- ---
    VERUKEBA: Ted jsme v materske diskuzi cetla zduvodneni, ze to kupuji ted, protoze rodicak je nizky, tak nakupuji postupne po troskach, na Mikulase i Vanoce uz od zari treba.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    IF_: kdo to ted proboha kupuje?
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnes.

IF_
    IF_ --- ---
    VERUKEBA: Jj, slysela jsem tohle.

Předvánoční slevy | Allegria-Firma na zážitky
    http://www.firmanazazitky.cz/predvanocni-slevy/#filter
    OPICCA23
    OPICCA23 --- ---
    sodoma gomora - zasrany vanoce ....myslim ze v tomhle tracku nevynechali co se tyka vanoc zhola nic
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: to je hnus velebnosti ... 3 měsíce předem, to je fakt už přehnaný ...

to bude zase opruz než budou ty vánoce...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    U nas na chalupě se posloucha Blanik. Kazdej den tam frcej reklamy na vánoční dárky. Hnus. ..
    IF_
    IF_ --- ---

Alert!
    Vcera v Albertu videna u regalu s vinama vanocni vyzdoba... Stromek na kartonu s vanocnima girlandama.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Já bych zakázal zákonem říkat to slovo na V před listopadem. Listopad, prosinec a leden by byly jediný měsíce v roce kdy je povoleno říkat slovo Vánoce. A to ještě v omezenym množství, včetně reklam.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Tak to je hotovo... ten jeden koment pod tim říká: v půlce září???

IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Tak dik za pripomenuti, uz jsem na to skoro zapomnela:/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Myslim že by si toho každej, kdo nemá rád vánoce, měl cenit... jak je všechno v normě, nikdo o vánocích nemluví, nejsou toho plný noviny a letáky ... provoz aut v normálu, nikdo neotravuje a nemluví o tom. Je to fajn... bral bych to tak 12 měsíců v roce :-)))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Furt nejsou vánoce a je to pohoda... :-)

Nicméně, bohužel... mám takovej blbej pocit, že v říjnu už začnou trapčit...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Karl Pilkington on Christmas
    https://www.youtube.com/watch?v=Ih360TF60Vc
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    To je taková pohoda když nejsou ty vánoce co? ;-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TEKKIT: já už jsem si i říkala, že by slaviči měli mít nějaké poznávací znamení, třeba nosit placku, že očekávají pomlázku/rádi by někoho sešvihali, tím pádem by se navzájem poznali a neslaviče by nějakými tradicemi neotravovali. Pak by byli všichni spokojení, ti, co Velikonoce oblibují, by se navzájem sešvihali a obdarovali alkoholem, cukrem, tukem a vejci a my bychom měli klid...
    MEANDER: taky jsem asi pobouřila tradicionalistické okolí, když jsem se letos na Velikonoce konečně zcela vykašlala a dokonce nahlas rezolutně odmítla jakékoli trapné zájmy o moje pozadí
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MEANDER: darky od kolegu v praci jsou peklo! kdyby slo jenom narozeniny! ja jsem dostala i k MDZ kytku v kvetinaci (ehm, myslim, ze brzy poleti do kose, protoze se o ni nikdo nestara) a k vanocum prut s navijakem na ryby. lol. :D

a vite, co bylo nejlepsi? kolegyne mela v prosinci 30. narozeniny, pricemz 2 kolegove z kanclu to nejdriv poradne rozmazali, pak v ten den neprisli do prace a ac me pod psychickym natlakem donutili koupit darek, tak mi na nej neprispeli ani korunu? :)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    IF_: Mě čekají kulatiny v květnu a je mi z toho úzko už teď. V práci nastoupí delegace, všichni po jednom mi budou přát, dají mi dárek, který budu muset hned rozbalit a dělat překvapenou.
    Kruci, jako by nestačila tragičnost samotných čtyřicátin.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam