• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Já naštěstí davam svou nesnášenlivost k závěru roku celkem otevřeně,takže takovy kundoviny nedostávam a i když, tak okamžitě výhoz/delete .cože vy jste něco psali??? Je to je smůla ale.

Bohužel letos to pomrdal i ten minimální okruh lidí, kteří mě donutili tak nějak těšit se trochu. Na poslední chvíli headshot do hlavy. NAPOSLEDY!!! Příští rok to jde úplně totálně mimo, na zaxlcatku roku objednávám někde nějakej penzion s ubytovnou v horactmh/na Vysočině.

To jsem se hezky vyspal, ale chrám jsem jen 24 hodin, škoda že už není leden
    IF_
    IF_ --- ---
    JDAG: Nejhorsi vec. Ty unifikovane nic nerikajici blaboly. Moje sestra to jeste zavrsila zkomoleninou jejich prijmeni neco jako preji Novotnacci:/
    JDAG
    JDAG --- ---
    Smsky s přáním pěkných svátků? Proč! Co jsem komu udělal? Kurwa...
    Slušnost je ale odpovědět...

Přeji vám šílené marketingové Vánoce plné stresu, tloustnutí a nesnesitelných příbuzných.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Zkurvenej nejzkurvenejsi svátek roku, všechno se zase pomrdalo nenávidím tyhle svátky k smrtí je nenávidím !!! Jdu si dát Lexaurin a zapít to vodkou.

Pokud se mnou někdo soucítí, prosim pošta, ne nedělám si prdel, má nenávist k závěru roku je čistá jak panna. Agrese stoupá raketově vzhůru.

Ani Sodoma Gomora to nezachrání letos asi
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    chtěla jsem konečně mít příjemný prosinec a celý ten cirkus, ale nepodařilo se.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    letos lidem jebe obzvláště brzo a vydatně
    uřízlý stromy jsou už nazdobený, včera mi byly dokonce popřány šťastný a veselý svátky
    IF_
    IF_ --- ---
    Jak uz jsem psala v jinem auditku, nejaky dusevni gigant nam odpalil rachejtli na balkon, kterej ohorel komplet a jen diky hasicum se pozar nedostal dovnitr. Nenavidim tak svatkyjeste o neco vice nez driv.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ONITSUKATIGER: Jojo, ty pasivne agresivni pohledy jim jdou:) taky severani maj trochu jinej pristup ke spanku, neco ve stylu “spanek vede k dalsimu spanku”, nikdy nebudi.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    77WHITE: No jo, jenze pak mají takovy pohled typu "Místo chleba měly být brambory no ale tys spala🤷🏼‍♀️". Zítra jedeme domů díky bohu. A příští rok jedu někam do teplých krajů kde po mně nebude nikdo chtít brambory 😎
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ONITSUKATIGER: Voni se casto ti severani vyhejbaj jakykoliv “konfrontaci”(i kdyz to zni banalne v tomhle pripade, rict si o to co sis uz objednal). Takze reseni je vetsinou to proste udelat:) ale chapu frustraci.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Tak co? Jak to u vás vypadá?
    Jsem opět na jihu Švédska u tchyně ale tento rok mě to tu už sere. Byly u mě "objednany" stouchane brambory k tradiční vánoční sunce. Tak se včera i celý den dneska ptám kdy mam začít s procesem vaření a odpověď je pokaždé "potom.. My ti dame vědět". Ok, jdu si na chvilku lehnout, ještě říkám "probudte mě kdyztak až budete chtít brambory". Probudím se a cítím šunku a slyším cinkani příborů. Nejenom, že mě neprobudili ale začali beze mě 🤷🏼‍♀️. Ptám se proč, odpověď "Mama měla už fakt hlad, dali jsme si k tomu jen chleba a ty si spala". Tak ty vole příště se mě neptejte na brambory! Už chci domu sakra.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    RIMSAK: Pripomnelo...

RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ONITSUKATIGER: za pětistovku ti zlomím nohu, jestli chceš:)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Pomoooc! V praci zase vyhrozuji Secret Santa!!!! Co mam delat? Uz nemam zadne sick days a tudiz neni jak se z toho vyvleknout:-/
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---

IF_
    IF_ --- ---
    Tak v Praze uz to vypuklo

POZITRON
    POZITRON --- ---
    na novej rok budou brecet, jakou maj kocovinu, jak je jim zle a budou se chlubit, kolik toho vychlastali. pecka.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    To je fakt bizar. Nekteri lide na svatky zerou sracky, preziraj se a jeste si z toho delaj prdel sdilenim vselijakejch tehle debilnich vtipu, hahaha. WTF.
    Co je vtipnyho na tom, ze si nekdo dobrovolne nici zdravi? To je spis smutny.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    IF_: mne to ani nechutna. zkousela jsem snad desitky druhu cukrovi a neda se to zrat. vubec nechapu, co na tom lidi maj, zvlast jeste vzhledem k tomu, jakej je to hnus nutricne.
    IF_
    IF_ --- ---
    RAGNAROK: Děkuju, nesnažím se celý rok jíst zdravě zdravě proto, abych se na Vánoce přežrala cukrem a tukem až by mi bylo blbě a pak v lednu brečela, jak jsem tlustá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam