• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    GENTLEJAN: Nejspíš proto, že byl založen teprve nedávno.. :))
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak jsem byl vcera na vecirku whiskies of the world... Moc prijemne posezeni a pochutnaval jsem si prevazne na 12y jameson a chivas regal. K tomu jeste irska kava a rano se hodne tezko vstavalo :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    REAP: já tedy spíš dýmku než doutník, ale myslím, že podstatný rozdíl vůči cigáru je v obojím. pro začátek se ti tam nemotá spálenej papír a kouř je (nebo by měl být) chladný a tudíž chuťové buňky šetřící...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    DREAMCASTER: Me prijde, ze ty nejlepsi kousky zrzouni vubec neexportujou :o)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Co se tyce Irish Whiskey tak co muzu doporucit Red Brest Single malt dobra zalezitost za docela dobrej peniz ... pak urcite Bushmills ,Black Bush ,Bushmills 10/12 years old single mallt super zalezitosti... Jameson na cesky pomery cajk whiskey s kolou feer ale na ostrovni taky sracka....Singl malt Jameson jsem taky zkousel a nic moc.... tak na Colu bo ledik... ,ale mrdat...za ty prachy radsi Bushmillsku...
    Kdyby se nedko motal cirou nahodou v Dublinu dojdete si na Templ Bar a do hospody Templ Bar tam maj vyber asi 150ti wisek ze Scotlandu a s Irelandu. Zasadni rozdil Scotska je vostrejsi jelikos se zasadne filtruje pres raselinu a kolikrat se i na raseline destiluje tak ze nektery skotsky jako napriklad Grand Fidich bo Lafroyd jsou tim hodne citit..{smoked} a rek bych rozhodne ne pro Beginery to spis takovou Glenmorange,Taliskra muzu vrele doporucit....pokud chce nekdo sahnout k naky levnejsi ,ale prece jen dobry Wisky tak si kupte Famous Grouse Je to neco jako Scotskej Tuzemak chlasta to tam kazdej!:]a neni ani extra draha....
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    HALA_JR: Sracka...levna....
    DOTY
    DOTY --- ---
    MEESHA: I tohle by se mohlo hodit... ;)
    Kavárna SEBA-klub Johnnie Walker
    http://www.seba.ic.cz/
    HALA_JR
    HALA_JR --- ---
    Co rikate na Powers? Tull+Jameson jsou dobry standart a Kilbeggan mam taky rad prestoze jsem tam cekal 4 hodiny na stopa a nikdo nezastavil, ale kdyz jsem si koupil u Kratochvilovcu Powers vedel jsem kde je moje irska laska...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    MEESHA: Zajimave, uvidime, jake to bude...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To by se vam mohlo hodit .) tedka nove vyslo
    http://dokoran.cz/index.php?Velka_kniha_o_whisky&p=book.php&id=346
    GENTLEJAN
    GENTLEJAN --- ---
    book.
    Jak jsem mohl tak interesantní klub přehlížet?
    TTYGR
    TTYGR --- ---
    jameson gold je asi nejjemnější, bushmills miluju, tulamorku moc nemusim, cítím z ní příliš karamel...
    jako kuřák dýmky piju málo bez kouření a nemyslím, že bych si to nevychutnal...
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    GOBERS: rozdil v tom urcite je.. akorat pro me jako kuraka je tezky doutnas neslukovat... ale to je jina story :]
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    REAP: Myslim, ze je v tom velmi podstatny rozdil.
    REAP
    REAP --- ---
    GOBERS: Myslíš, že v tom je rozdíl. Doutník je imho větší zabiják, ne? Jako s touto kombinací nemám zkušenost. Já si k tomu to cigáro klidně zapálím, ale vim, že to je prasárna.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    IGRACEK: pred 14ti dnama jsem tulamorku pil bez ledu a nejak mi nejela. jinak vodu muzu i bez bublin, ale :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    VIRUS31: eh.. v mem pripade bez ledu a vodu pramenitou bez bublinek :]
    VALDA
    VALDA --- ---
    hmm ... to se asi neuvidíme ... začátkem ledna bych sice ještě měl být ve vlasti, ale krapítek na opačném konci než je Malá strana. Na opačném konci republiky myslím. Přes Matičku Prahu se přetáhnu jen cestou na letiště a to si raději nechám klubovnu ujít :).
    Jinak jsem pod dojmem z přečtení stránek whisky klubu začal na svých lahvích hledat nápis nonchillfiltred ... marně :)). Ale dnes při návštěvě obchodu jsem byl mnohem úspěšnější ... a i cena je ... ... hmm ... dostupná (tak jednou do měsíce). Tak jsem zvědav.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LAKER: Jsem pro!! Nekdy v lednu, to budu v CR.
    LAKER
    LAKER --- ---
    nejradsi mam Jameson 12 bez ledu, matonku zvlast...
    Sraz whiskey klubu ? U Glena na Malý Straně maj velkej výběr :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam