STEPNI_VLK: sranda s těma začátkama ... co jsem se kdysi dávno semtam dostal k ucucnutí whisky, tak to chutnalo jak mýdlový voda. Potom kamarád na jednom posezení u něj otevřel nějakou whisky (jeho babička/zpěvačka jí dostala jako prezent a vzhledem k tomu, že je tradicionalistka z Valašska, tak jí whisky netřeba :)) ) a tehdy jsem poprvé zbystřil, že by na ní něco mohlo být.
No a dnes je pro mě pití whisky zážitek, tvořený její chutí a atmosférou kterou mám s whisky spojenou. Proto taky nerad úmyslně (no ono se to občas stejně zvrhne) žahnu celou lahev. Opít se z ní je v poho, ožrat nikoliv :))
Co se ředění týče, tak jsem za čistou vodu. Ale co jsem slyšel, tak angláni si s tím nelámou hlavu a dávají ji se vším možným od sodovek až po piva :)
STEPNI_VLK: to je to co amíci ze zoufalství delaj´ z kukuřice?? :))) ... ne taky mám Jacka z Tennessee rád a začínal jsem s ním
... a ze skotských zkus mnou již několikrát zmiňovaný Glenmorangie (ale super je taky The Glenlivet, Glenfiddich /asi jsem zatížený na gleny/)
MONICARDIO: nene ... za jeden večer jich na firemním večírku raději moc nestřídej ;)))