MACHALIK: Věc názoru. Já radši 3+1, Mondeo, rifle do 800,- a zimní bundu z lednového výprodeje než garsonku, odrbanýho žigula, tepláky a vaták za cenu naškudlených peněz utracených jednou za život na cestu kolem světa.
Dělám, kupuju a piju na co mám. Občas si udělám radost něčím drahým.
Je to o preferencích. Žít sám a žít pro whisky, tak to neřeším. Jedu na sebe, na svý koníčky a na luxusní lahve. Bo mám snoubenku, se kterou čekáme prcka a co víc, dávám dohromady rybářský vercajk (bo po x letech plánů začínám rybařit:)), tak na dobrý pití holt vata nejni. Na pravidelný dobrý pití, připomínám. Láhev za cca 1500,- jsem ochoten jednou za tři měsíce koupit. Holt jsou nyní jiné priority.
Jo a ještě k tomu šetření. Docela mě sere, že třeba u nás moc výběr značek není. Zlatá Praha. Tam zajedu do krámu a vyberu z 30 značek. Tady na Vsetíně je jeden lepší shop, ale nabídnou ti klasický značky a ještě o 200,- dražší než na webu. A to navíc blend značky. A kupovat láhev poštou a +150 poštovný je zvrhlost.
Takže výsledek. ID VALDA musí jezdit z UK častěji a vozit mi více lahví, nebo se opět usádlit u nás a dělit se o poštovné na půl. A ta trnková je pořád načepovaná na revanš a čím dřív dojedeš a vemeš si ji, tím líp. Bo už je jen litr a půl, půl pro tebe a litr zbývající vypiju, až se narodí prcek:))) Jinak samo za ten Laphr líbam boty a zavazuju střevíček, drahá princezno Krasovaldomilo:)