STQ: Se spolehni. Zítra ho mám tady.
Jinak bych na tebe měl prosbu: Až dopiješ ty dva giny, co máš (předpokládám, že Hendriksa a Bombej), tak - kdyby tě ty giny dál bavily - bych tě chtěl poprosit, jestli bys nezkusil jeden (nebo oba) z těchto dvou:
Blackwood a
G'Vine. Zjišťoval jsem si o nich poslední dobou něco a jsou oba kurevsky zajímavý. Ten
Blackwood je ze Shetlandů a je v něm máta a andělika a koriandr a hodně málo jalovca a je nazelenalej a má krásnou flašku a dělá ho jen těch pět lidí nebo kolik a mohl by bejt moc zajímavej, vyhrál cen na různejch soutěžích jak máku. A
G'Vine zas není z normální kořalky z ječmene, ale dělají ho z vínovice, čili úplně jinej alkoholovej základ, a máchaj v něm pak nezralý hrozny, takový to hroznový květenství, a měl by bejt zase úplně jinej než všechny ostatní giny. To já tady neseženu a extrémně mě to zajímá. Ideálně aby sis nechal ještě kousek Hendriksa - na porovnání.
Ti moji dva francouzi, co jsem včera koupil, tak šafrána už jsem popisoval, to je paráda, ale v kostce by se to dalo popsat jako velmi kvalitní, neutrální gin s šafránem, a tenhle Blue Ribbon... on je pětkrát destilovanej, takže skoro ani není cítit, a je
skvělej. Jemňučkej a čistej, nenápadnej, mírně nahořklej... podle mě je ho na míchání až škoda. Excelentní.