• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MACHALIK: Do prdele, to je zase rozhodování bez ochutnávky. Ale asi zase zvolím tu tebou neochutnanou, podobně jakou jsem předtím objevoval Abduláha. Na dvě flašky nemám ani omylem - myslel jsem druhou k Abduláhovi. Takže mi tam s klidem indiána hoď tu Bowmore 1992 / 16 Year Old / Bordeaux Wine Cask..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STEPNI_VLK: Je to ona - na TWE mají dvě z nich: porto a sherry (druhou a první nejlepší):
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-6843.aspx
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-5356.aspx

A pak ještě tuto, mnou dosud neochutnanou a hrozně, hrozně lákavou:
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-9007.aspx

Dej vědět, co bys chtěl, a já to hodím do tabulky. A pokud chceš dvě, tak dej tip ještě na tu druhou.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MACHALIK: Jestli je Bowmore ta z té tvé triády, co jsme u tebe kdysi (mimo jiné) degustovali, tak beru! Rozpočet je asi takový, že žádný. Ale tak rád bych měl doma aspoň dvě různé pořádné sigle whisky.. i kdybych kvůli tomu neměl týden žrát..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STEPNI_VLK: Zkus mrknout na ten můj soubor whisky.xls, já vyberu třetí a možná i čtvrtou whisku právě z něho. Nebo se inspiruj tím, co budu nakupovat sám - nebo kdokoli ostatní. Nevím, jakej máš rozpočet. Taky ta Bowmore je fantastická, co teď kluci koupili, a za 1800 je to zadarmo, to u nás neseženeš.

BRUKEV: Ty to stejný: i za dvanáct kil se dá sehnat whiska. Abduláha budeš mít, tak ten už tě nemusí trápit, tak můžeš zkusit třeba Deanston 12 yo nebo Laphroaig QC/CS nebo z irskejch třeba tu Redbreast, aby byla nějaká alternativa k duu Bush a James. Možností je spousta a cenově se vlezeš.
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: tim se fakt bavim a az to skonci tak to poslu slecne, myslim ze ji to taky pobavi :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Aj ten bezvadnej contest v Photography? :))
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: uplne vpohode, aspon si tribim vkus :) a navic za toho posledniho 16yo bowmora bych ti odpustil i daleko horsi veci :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: To mě mrzí, to jsem se tím pádem netrefil. Leda by se lišily batch od batche (já už nevzpomenu, jakou jsem měl) a tys měl nějakou horší, ale nevěřím tomu. Spíš prostě rozdílné chutě. Sorry :(
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BRUKEV:
    STEPNI_VLK:

Dejte mi prosím svoje maily, kluci.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    STQ: Ne, ja byl prvni, ja ho chci! Posta
    STQ
    STQ --- ---
    jinak mimo tema ale vcera jsem zjistil, ze mi chutna samotna vodka. akorat musi bejt hluboce zmrazena...az se trochu tahne...pak tam je cejtit jen to prijemny z ni. a byla to dokonce obyc absolutka...
    STQ
    STQ --- ---
    WILDENBURY_SQ: praha 6
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    STQ: Vazne? A odkud jsi? :)
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    BRUKEV: tak to zober ako vyzvu v ramci budgetu a experimentuj,

toto vopchas kludne do tvojeho budgetu, moja oblubena (World Whisky Awards 2010 winner)

Balvenie 15 Year Old Single Barrel : Buy Online - The Whisky Exchange
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-286.aspx
    STQ
    STQ --- ---
    WILDENBURY_SQ: abdulaha ti klidne zbylou tretinu flasky prenecham za lizatko, me to fakt nechutna :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Já se objednávce taky nebráním, jen mám obavu, že se svým rozpočtem do cca 1200kč je to pro mě vcelku zbytečné.
    Pokud tedy někdo máte tip na nějakou výhodnou láhev do této ceny, klidně i nějakýho irčáka, tak dejte echo.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MACHALIK: Gin Martini je pecka nápoj a s člověkem dokáže dělat divy - jedna z mých nejoblíbenějších míchanic. Jináč, k objednávce z TWE se rád přidám, pokud mi zase něco doporučíš. Protože sám si vybírat rozhodně netroufnu. Takový znalec tedy zatím rozhodně nejsem..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Je tam pár věcí, který mají dráž než u nás, nebo za nějakou plus mínus stovka stejnou cenu, a který se tudž nevyplatí. Giny jsou třeba naprosto zabitý. Ale většina whisek je tam o dost dostupnější a neposere to ani poštovný.

Dejme čas tak dva tři týdny, pak udělejme první předběžnou uzávěrku. Do měsíce cirka bych rád objednával, šlo by?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Jeste jednou, proc ze by me mel zajimat "Abduláh" .. ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam