• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Ja uz neco prihodil; je mi to vesmes jedno, az (jestli) ji vyhraju, taxe nejak dohodnem.. Ona bude dalsi za par supu, lidi se toho vesmes neuvazene zbavujou :)

Jasne, bombicek jsou mraky :)

SIFOS Chrast - bombičky, lahve, technické plyny
    http://www.sifos.cz/index.php?page=sifonove_slehackove_bombicky

+ ve vetsine domacich potreb je doposud maji.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ta je pěkná - a bombičky ještě existují? Jak moc ji chceš? Abych tě nepřipravil o sen nebo tak. Objevil sis ji a máš na ni právo.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Sifon sifonová láhev (1633096980) - Aukro - Aukce OnLine
    http://aukro.cz/sifon-sifonova-lahev-i1633096980.html

Jestli hodlas prihazovat, dej vedet, at se neperem, kdyz kopem za jeden tym :) Taky si chci konecne poridit jen a jen svoji.. :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Nejlepsi je sifonova lahev a bombicky, faktžejo :) Na aukru okolo 200 Kč, novy designovy flasky za 2 tisice mi prijdou nesmyslne, stara "komunisticka" technologie (zadratovana sklenena lahev s plastovym ventilkem na bombicku) podle me funguje na vybornou.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Chlast - slast.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ještě jeden oblígátní - Campari s ledem, limetou a sodou.

Netušíte někdo, jak si sám doma dělat sodu/sifon? Ty minerálky do drinků nepatří.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Já mam čéče asi objednáno..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ty radši objednávej ;)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Brněnský bloody sunset fizz :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Hmm, asi nemám ty ambice.
    Je to skvělý.

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: takhle se neproslavíš. Ten poměr tam být musí, jinak z toho žádnej trhák nebude. třeba Machalík fizz, ale název je základ :))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Právě se mi povedl docela dobrej, pravda, ne příliš invenční koktejl:

- gin
    - Campari
    - limeta
    - led
    - tonic

Smíchat v poměrech, který jsou vám milý, dát hodně limety a hodně ledu (hodně) a pít.
    Dost dobrý.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Neobjednal jsem ještě nic, ale je to Cask Strength od Lafrojgu a mají tam dvě edice, tak beru tu první, dražší. Kámoš měl nějakej CS od Lafa (neví kterej) a říkal, že je ještě lepší než Quarter Cask, tak ho chci zkusit. Od toho Bowmoru, co teď máte, jsem neměl žádnej kouř, a Laf mně vždycky chutnal, tak si říkám, že do něj půjdu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    KOCOUREK: Tyvole, mailík mi snad radši ani neposílej.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Machaliku, co to je za "lepsiho" Lapha, co sis objednal??
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    MACHALIK: OK posílám mailík, soubor vidím. Vyberu a napíši ti asi spíše do pošty.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    KOCOUREK: Samo se přidej. Napiš mi svůj mail do pošty, ale už teď bys měl vidět ten náš sdílenej soubor.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KOCOUREK: Jeste, žes to pripomnel!

Machalik se ptal, jestli nechci jeste neco.. Lapha quarter samozrejme chci, pokud to vyjde levneji, coz si co nejdriv prokalkuluju, sem s nim!
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    Tak koukám, že jsem tu pár dní nebyl a málem něco promeškal. Mohu se prosím přidat? Před dvěma roky jsem objevil "skutečné" malt whisky /prostě předtím bylo pár pokusů s levnými malt srágorami/ a zatím jsem skončil (uvozovky pro Machalík a spol) u klasiky Laphroag 10y a Bowmore, základ Auchentoshan a Glenfiddich - prostě Freeshop. Jinak osobně už léta piji doma takřka výhradně jako standart klasiku a to je u mne ballantines, k té jsem se propil a ostatní opusitl. Jenže pro chuť a požitek se to s malt rovnat nemůže. rád bych se na lahvinku až dvě připojil.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To je v hajzlu. Při porovnání Excaliburu s TWE jsem z plánované objednávky odstranil některý levný kusy, co vycházejí ještě levněji tady u nás (Abduláh, Lafrojg), a chtěl tím pádem doplnit něco, na co mám zálusk už dlouho: tento Shan:

Auchentoshan 1987 / 17 Year Old / Sherry : Buy Online - The Whisky Exchange
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-5295.aspx

A ty kurvy už ho vyprodaly!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam