• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Sorry za moji natvrdlost, v cemze jsou tak super? Jsem v praci a nestihnu nejak vic hledat v historii, vim, ze jsi jejich vyhody uz asi psal..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: Su na něj zvědavej jak malej, plus toho vermutu! Budu dělat martini, negroni, manhattan... na ten konečně zlikviduju červenýho Johnnieho.

Ty tři vermuty - Noilly Prat, Dolin a Lillet - jsou jedny z nejslavnějších na světě, dál už se jít prakticky nedá. Podařilo se mi sehnat dodavatele, kterej je má všechny.

Plus jsem včera měl dlouhej telefon s borcem z Prahy, kterej je výhradním dovozcem tohohle G'Vine z Francie (a přes něj mi ještě dojdou šedý giny), a vypadá to, že půjde objednávat zajímavej chlast, kterej u nás není k dostání. Má hodně kontaktů, provozuje dovoz chlastu a je to barman na Pařížské, kde má s kámošem bar. Moc sympatickej člověk, hned jsem u něj objednal americkou Vyu.
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: pak napis jakej je ten gin, to me zajima, mam nejaky obdobi lehciho piti po vsech tech litrech whisky :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak jsem dostal darem Skënderbeu brandy. A asi nebude brandy pro mě to pravé ořechové. Mám rád vůni brandy, mám rád chuť po nalití do úst, ale zatím každá brandy ztratila mou sympatii, bo mě po polknutí pekelně pálí v hrdle.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jinak mi právě došly vermuty a gin G'Vine!

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Psal jsem to sem x dní zpátky. Kolik času potřebuješ?

Vypadají takhle:

Objem: 34 cl
    Výška: 14,6 cm
    Průměr: 6,3 cm

Z tohoto katalogu jsou to ty PM 881 Succo.

Celkem rád bych mu zaplatil ještě tento týden a ideálně dnes nebo zítra. Buď mu zaplatím dvě pixle a tobě a STQmu zbydou další dvě nebo zaplatím tři a STQmu zbyde jen ta pro něj. Do kdy bdueš rozmyšlenej?
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: diky, uz jsem mu psal
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Mam nejakej cas na rozmyslenou? Pokud ne, tak ne.. Pokud ano, tak promyslim a mozna jo :) Si vygooglim jak vypadaj atd..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: Zdar, tak chlapíkovi jsem o tobě říkal. Cena je 522 korun za pixlu šesti longů LB Classico Succo. Pamatoval si tě, takže vesele objednávej.

WILDENBURY_SQ: Nechceš vzít tu poslední krabici? Cena je něco málo přes pětikilo. Skvělá na míchání drinků nebo i jen na pití letních orosenejch vod s citrónem a ledem.
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: super, diky!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: Já zítra zjistím cenu a rovnou mu řeknu, že se mu ozveš sám, a pak už se mu ozvi sám. Ev. se dohodni s Wildenburym, jestli si taky krabici vezme. Bylo by fajn, kdyby mu tam žádná nezůstala, i když se jedná o pětistovku a nákladově tak o tři, co si budem povídat.
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: anoano, to porad plati, mam psat jemu nebo to objednavat pres net nebo jak?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Cenu budu vědět zítra, ale borec říkal, že podobná cena jako ty Veronese Aperitivo nebo jak se jmenovaly, který stojí 540 za 6 sklenic. Budou to nejlepší longy široko daleko - poslední dobou nedělám moc chyb v těchto věcech a o tomhle jsem celkem přesvědčenej. STQ by si bral tentokrát sám, protože Supervína jsou z Prahy a on taky, takže nedává smysl, aby se to dělalo přese mě. Já to jen objednal do ČR.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Maybeee.. Za kolik? Dobry je, ze STQ bydli blizko, takze odpadaj problemy s dvojitym postovnym nebo dopravou proste.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jinak mi dnes volal pan Pospíšil ze Supervína.cz a hlásil, že má 24 kusů (4 krabice) těch sklenic Classico od Luigiho Bormioliho (long shoty, který jsem tak sháněl).

Sám budu brát dvě krabice.
    STQ, tys říkal, že by sis vzal třetí.
    Zbejvá jedna. Nechce někdo superkvalitní, dobrý longy?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KOCOUREK: Kolik lidí, tolik chutí, zase se to potvrdilo :)

Těšim se na další objednávky.. O víkendu mi byl ten Pyrat rum schválen, takze do nej tuplem jdu :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Peníze od Kocourka došly. Tím pádem je to všechno - díky všem za spolupráci!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Došly peníze od Wildenburyho (už dřív), díky!
    Zbejvá Kocour. Ještě tam nic nemám.
    STQ
    STQ --- ---
    dalsi prevlecena holka :)))
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    Tak děkuji za tip, za starosti s objednáním a dopravou Machalíkovi a též Wildenbury_SQ. Proběhla ochutnávka... no hádejte ?
    Jsem nadšen, ba uchvácen. Lafroá je silnější, porovnal jsem si ji se standardem 10y. Úžasná chuť, vůně i barva, ale ta BOMBA je ABDULÁH! Nemám slov, nikdy jse mnic tak úžasného nepil! Díky za nové obzory. Tu určitě budu chtít znovu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam