• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Vynalezli jsme využití červenýho Johnnieho:

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Jedu Zlicin - Petriny - Pankrac, zitra se asi budu prdelit po Praze.

Krome STQ to chce nekdo nekam hodit? Nutno odpovedet do cca 24 minut :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    KOCOUREK: Nakonec se to nestihlo, ale Abduláha mají v EC za hodně podobnou cenu. Sorry.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Hammerhead je tu.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    MACHALIK: no jo máš pravdu, koukám, vypadá to velké :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Pokud ještě neobjednal, tak mu to řeknu.
    Ale je to jen sedmička.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    Abduláha 1x 1litr
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Zítra kámoš uzavírá objednávku na TWE. Kdo chce, dejte mi vědět dneska závazně, jakou chcete flašku.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    WILDENBURY_SQ: budu rád, může být zajímavá ale moc bych se netěšil, mě oslovil abduláh neskutečně a cena je podobná či další, tak budu rád za váš pokus
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KOCOUREK: Jeee, jachta čoveče. Ani mi nemluv, hned bych si ji mrsknul, ale uz nam to pomalu konci a za chvili tu jsou sračky a plískanice, jak rikas :(

Jeste "pracovni dovolena" v říši a pak sedet na zadku doma / v praci / ve skole. Ach, aspon mame to piti.

Jak chutna ta česká budem informovat, neboj :)
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Naprosto OK, nelituji a čekáim na reference, stejně bych se k ní hned tak nedostal :)
    Od minulé zásilky od Machalíka jsem měl pauzu do neděle (Laph jak jsem psal) v létě moc whisky nepiji, asi třikrát od června...
    Teď vede pivo po práci, doma víno a čaje, sezóna whisky počne s plískanicema v říjnu listopadu a pár litrů tu mám :)
    Jediná výjimka byla jachta, kde se pije vše a pořád a tam jsem kromě vína a ginu měl 2 litry ballantines :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Objednávka odesrána, pani mě kontaktovala, bude to to koncem příštího týdne (počítam pátek).
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tak STQ a Peter_pan uz dorazili.. Zbytek predpokladam dorazi co nevidet.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BRUKEV: Bleeeh. Z tehle kremovejch piti mi asi jede jen white russian, kde se kremovosti dosahne Kahlúou a smetanou (cim lepsi, tim lepsi:).. (Ale poctivou vodku nenahradis :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BARUNKA: konkrétně něco podobného Baileys. To je osvědčená klasika, ale zajímala mě změna.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    BRUKEV: Kahlua je kavovy sladky liker a nejak si nedovedu predstavit ho pit samotny :/ do koktejlu super,osladit s tim kafe taky dobry ale to je tak vsechno
    Batida je v podstate mix kokosu a mleka s ethylalkoholem a pije se to v Brazilii.samotny se to ale taky nepije.spis do koktejlu nebo minimalne s juicem.
    a Amarulu neznam.
    co konkretne hledas?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Pockej si na objednavku za tricet tycek :)
    STQ
    STQ --- ---
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    STQ: A tam trocha kouře je?
    STQ
    STQ --- ---
    BRUKEV: ta treti (nekourova) by mohla bejt tadle, je tam uz poznat ze to neni levna whisky ale neni nijak zvlast narocna na divaka:
    Clynelish 14 y.o. - Clynelish - Skotsko, Highland - Skotská-whisky.cz
    http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-highland/clynelish/clynelish-14-y-o-.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam