• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Já mám kliku, že nedaleko je velkosklad s nápoji, kde je to o těch 25-30% levnější vždy, někdy je na to i další akce. Výběr mají docela slušný, jen toho oběživa kdyby bylo více.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak dneska jsem dostal shodou okolností desítkový Bush od jednoho zákazníka za to, že jsem mu sehnal za dobrou cenu požadované zboží:))))
    Tipuju, že ho právě v marketu koupil - ušetřil mi tím nějaký prachy, jupí.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MAZDA: Fakt?
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    MACHALIK: Tak třeba já osobně dávám radši přednost obyč Jamesonu, než tomu 12 y.o. Ale ten Bush je dobrý, to souhlasím.
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    BRUKEV: Jemna, medova bez vyrazneho kouroveho ocasku... mam ji celkem rad, pro jeji jemnost... pro kour davat Lagavulin 16y.o. a pro jemnost tuto - dle nalady :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BRUKEV: Jameson 12, 18 a Bush 10 a 16 jsou pitelný.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Albert má 25% slevy na irskou. Asi zajdu prubnout nějakou komerci:)
    KWETAG
    KWETAG --- ---
    Tak dik za kvalitni posudek THUMBS UP
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    To vypada jak nejakej namornickej vypalovak.. Mozna zde hodnoceni typu "podehtované lano, spálené noviny, fenol, jód, medikamenty" konecne vezme za svy :))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Pokud je to z Lídlu, tak poděkovat dárci!
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    STQ: Neviděl jsem to v Lídlu?
    STQ
    STQ --- ---
    KWETAG: viz machalik - soude podle spuntu to bude humus :) mozna bych si i rozmyslel jestli to do sebe vubec lejt abysis neublizil :))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    KWETAG: Nejsem o ní schopen vůbec nic najít a to nejdůležitější, co by mohlo vést k výsledku, tedy ten psací nápis, není z fotky k přečtení. Pohledem na etiketu, láhev a špunt bych nicméně soudil, že to bude nějakej patok.

Leda by to bylo něco tak ultra raritního, že bys to měl prodat na eBay za milion liber.
    KWETAG
    KWETAG --- ---
    Zdravim dostala se mi do ruky tato Lahvinka... http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/419842_363225573700097_100000379717228_1217814_864342604_n.jpg
    Zajimalo by me zda li to ma enjakou cenu nebo to mam do sebe proste nalejt:P
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nějaké zkušenosti?
    Dalwhinnie 15 y.o - Dalwhinnie - Skotsko, Speyside - Skotská-whisky.cz
    http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-speyside/dalwhinnie/dalwhinnie-15-y-o.html
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Mam to stejne :) Ve vypjatych chvilich nebo z nostalgie Jacka, ale nepochutnam si..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ZOIDBERG: Nejedou a navíc je to i hnus. Amerika jde mimo mě, ve vypjatých chvílích si dám Jacka, ale musí být zle.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Je to hnus v porovnání s jinými žitnými, nebo ti žitné obecně nejedou?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ZOIDBERG: Je to hnus.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam