• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    STQ
    STQ --- ---
    UNREALONE: no tak zalezi jestli tam chces chodit po horach nebo bejt turista nebo co?
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Nedávno jsem kupoval kámošovi k narozkám "nějakou whisky"...nechal jsem si poradit...dle ceny a dokonce mi něco dali ochutnat...nějakej bourbon čico...
    Prodavač se rozvášnil o single maltech a tak pěkně o tom vyprávěl, tak jsem si řekl že bych to taky mohl zkusit...třeba není všechno takovej patok jako ty "obyč" Tullamore a jim podobné bez chuti co jen pálí v krku...

Zatím jsem zkusil Aberlour 10y a Lagavulin 16y...a začalo mi to hrozně chutnat...všechny ty chutě, dochutě, vůně...je to zážitek, každá flaška nové dobrodružství...jen kdyby to bylo kapku levnější :-)

Teď se chystám na Laphroaig 10y Cask Strength, tak jsem na to "peat monster" zvědavej :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Byl jsem tam dvakrat. Je to krasa.
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    ahoj, přemýšlím že bych zajel do Skotska na výlet

doporučili byste zajímavou destinaci? asi jsem se tam chtěl podívat už dlouho, ale teď když jsem objevil kouzlo single malt, tak mám o důvod víc :-) takže by mě zajímala jak hezká příroda, tak dobrá whisky...koukal jsem trochu na mapu, ale zatím z toho nejsem moudrej...radši bych se vyhnul těm hlavním turistickejm senzacím typu Loch Ness...

googlit umim, ale zajímá mě jestli někdo může hodit vlastní zkušenost dík
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    Musim se podelit - na trajektu do Estonska jsem koupil z 35eur/1l v akci na test Glen Garioch 12yo nefiltrovana a musim rici, ze jsem si pochutnal. 48% a pritom prijemna. Zacinam ujizdet na nefiltrovanych whisky (posledni to byla Glelivet Nadurra).
    Mate nejake tipy na nefiltrovane?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BRUKEV: Předváděčka byla v pohodě, nicméně ze třech značek a sedmi vzorků mě zaujaly jen dva a to oba dvacetileté :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ted jsem tam byl a je to bida.
    EARL
    EARL --- ---
    zhruba za mesic se chystam na par dni do edinburghu - mate nejaky tipy na destilarny v blizkem okoli? fundovana prohlidka a jeste fundovanejsi ochutnavka vitana. z posledni navstevy zhruba pred 15 lety si pamatuju jenom nejaky muzeum whisky primo v edinburghu, ale tam nas jako nezletily nepustili ani do kramku... ja bych nejradsi do glenlivet, ale je to docela daleko... dik
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak ono těch překlepů tam mají více, ale jde o ten chlast a ne sloh, že ano...doufám ovšem, že prezentace alkoholu bude již bez problémů a hlavně jsem zvědav na ty ceny, bo minimálně jednu flašku určitě koupím.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Pohotění!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak at nezvete jen na whisky a ve velkoměstech...

Vážení zákazníci,

zveme Vás na ochutnávku kostarických, kolumbijských a dominikánských rumů, které najdete v naší nabídce. Čeká Vás představení značek Atlantico, Centenario a Ron Medellin, včetně jejich variant.
    Degustace rumů se uskuteční 27.6. 2012 v Drink, Cocktail & Wine Baru KUKU, Na Příkopě 797, Vsetín od 20:00.

Cena vstupenky je 190,- Kč. V ceně 9 vzorků rumů, pohoštění.
    Účastníci akce mají možnost nakoupit prezentované rumy za zvýhodněných cen.
    Vstupenky můžete objednávat na e-mailu info@gastroklub.cz.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    A do třetice všeho dobrého.

Pokud máte rádi whisky z Glenmorangie, doporučuji tuhle ochutnávku, která proběhne už teď, 20. června.

Whiskoteka.cz - Whiskoteka.cz - skotské whisky single malt - prezentace a ochutnávky - nevšední zážitek
    http://www.whiskoteka.cz/plan-akci/32-3.html
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Udělám spam ještě tady. Z poslední ochutnávky, kterou jsme dělali minulý týden, vznikla moc hezká reportáž plná chutí a vůní. Docela by mě zajímalo, jestli ty chutě a vůně poznáváte též :-)

Když parfémový cvok degustuje whisky… aneb Řízená degustace na téma „Co dokáže dřevo“ | U dvou Verunek
    http://www.udvouverunek.cz.locutus.blueboard.cz/2012/06/16/kdyz-parfemovy-cvok-degustuje-whisky-aneb-rizena-degustace-na-tema-co-dokaze-drevo/
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Hmmm.... Tak to si nepamatuju :D Co si nepamatuju, to se nestalo :-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MAZDA: Rikal jsi, ze mas doma par kartáčů Lapha QC a kazdemu posles lahvinku :)
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Na ochutnávce minulou středu s whiskoteka.cz jsem někomu něco sliboval, že sem dám. Ale co? To jsem už zapomněl :(
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GOSHEWAN: proletěl jsem namátkou asi pět rumů a whiskey, ceny jsou obdobné jako v jiných obchodech, takže bych se toho nebál. Prostě mají lepší cenu.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Panove, dnes jsem ochutnal 17 yo Glengoyne a jakozto "zacatecnika" me nadchla. V mych oblibenych obchodech ji nemaji, avsak nasel jsem ji jako nejlevnejsi zde: http://www.idrinks.cz/skotsko/glengoyne-17-years-old-single-malt-whisky-1l-40--/

Otazka na vas - je tato cena realna, kdyz vsude jinde stoji o 400,- vic? Samotna stranka ve me moc duvery nevzbuzuje, na druhou stranu i za tuhle cenu by to bylo nejvic co bych doposud za lahev dal.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Víme, pane Lónemane, vsak to byl jeden z podnětů... :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Měl jsem ji a recenzoval jsem ji tu. Jsem zvědavej na tvoje dojmy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam