• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    JENNE: Pripadat si na písečku jak u malejch (blendovacích) parchantů budeš jen tehdy, pokud vyměkneš:)
    Když sem budeš chodit déle, tak poznáš, že je tu X lidí s X názorama. Ke kterým se přikloníš, to je na tobě, nicméně minimálně tady nabereš rozumy, jak co asi chutná, atd.
    JENNE
    JENNE --- ---
    WILDENBURY_SQ: mam tu Abdulaha a 18..uvidim :)

MACHALIK: jo chutnal, proc by ne..., dneska chutna zase neco jineho.., nepiju JW furt (proste modreho jsem ochutnala), neprodavam ho.
    Ano, za tu cenu si clovek muze koupit neco jinyho..Ale na to se puvodne Wild. neptal...
    Ok, proste jsi navrhl neco jineho..
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    No.. Vzhledem k tomu, ze ted je pro me prioritou nakup noveho auta, beru max dve flasky po 30 penezich... Tzn. myho Ledaiga a Peated, zbyle dva pozdeji, treba na vanoce, kdy uz bude bobek zaparkovej pred barakem a budou na nej padat snehove vlocky a ja budu sedet doma v kresle a koukat na tu nadheru, ach... :)

Nic, nechal jsem se unest. Zrealizujem to nejak pomalu? Jako zadnej spech, jako minule, dat tomu cas, v klidu nechat lidi si vybrat... Machalik se cejti na organizovani, nebo by byl radsi, kdyby se toho tentokrat ujal nekdo jinej?

Ja prachy mam, ale jsou na auto a uprimne bych mel trochu problem brat (a predem platit z myho) pro jiny lidi, nez znamy firmy :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Wild: Jinak kdybys prece jen bral mandaryny, tak peated je nejlepsi a madeira nejslabsi. Kdybych musel volit teda.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Delas v zastoupeni nebo co?
    Chutova signatura modryho je furt JW, ostatne by to ani jinak nedavalo smysl, a Jenda jako takovej neni a ani nikdy nebyl zadna trida, je jen nejprodavanejsi. Nedavno jsem doma v koktejlech zmixoval litr Jenika, ted mixuju Grant's, je to na stejny brdo, jen v Jendovi je kour. Modrej je lepsi, ale pokud nekdo nezboznuje Honzika jako takovyho, ten mix, tak se ani z modryho neposere. Za tu cenu se sezene Highland Park 30, Aberlour Warehouse No. 1, tisic dalsich huisky, ktery jsou urcity a konkretni, takze tezko hledat duvod, proc pit furt jenom Honzu.

Jestli ti chutna, napis to. Jestli ho prodavas, enjoy. Na korigovani ostatnich se vsak s klidem vybodni, nikam te to nedovede.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    JENNE: Abduláhovi, nebo jiný? :)
    JENNE
    JENNE --- ---
    WILDENBURY_SQ: no necetla jsem, ze mu nechutna, naopak..
    Vyjadril se o cene (ok, cena neni kosher) a opakuji, ze jsem reagovala na ten dovetek (ktery mi prisel zbytecny a s despektem) "furt je to Honza" .. Jako proc, Red si nekoupim (nebo si ji max naleju do coly), Blue (at je cena jak je a at je to blend) je jina trida.. Vic to asi rozmazavat nebudu ;), jdu se stahnout ke svy Aberlour ;))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    JENNE: No... Ja Machalika zrovna v tomhle respektuju, nechutna mu, tak mu nechutna. Nikoho tim zatim neuráží :)

(Mmj. neni nutny nase prezdivky pro wizoury vnimat jako urážky, Laphroig je Laph, Quarter cask je čtvrťoch, A'bunadh je Abduláh, Penderyn je Mandarýn a Johnnie Walker je Honza Procházka... Neudelas nic :))
    JENNE
    JENNE --- ---
    WILDENBURY_SQ: No s tim souhlasim.. OK, mela jsem muj vykrik do tmy smerovat na MACHALIK a jeho "furt je to Honza" ...

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    JENNE: Ke? Wtf? Tady kazdej prezentuje svoje nazory, kazdymu chutna neco jinyho a I don´t give a fuck, co komu, respektuju ruzny chute. Osobne rikam, ze nedam 3 tácy za blend, kterej by zrejme navic nebyl mym salkem caje. O ostatnich hoších tu neni zadna rec. Jestli ti modrá procházka chutna, enjoy.
    JENNE
    JENNE --- ---
    Proc si tu pripadam jak na pisecku u malejch parchantu? Jasne, fuuj, blend, bacha na to, hosi ;))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Jinak jasne, davat takovy prachy za blend, to bych neudelal proste z presvedceni... Ja jsem zapalenej do peated single malts, takze by z myho pohledu bylo iracionalni davat 3 tácy za blended non-peated :)

Ale kdyby byla za 13 stovek, tak si ji napul s nekym koupim, jentak pro zajimavost...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ja mel i 15 a 18 a prisel mi tam (ku 25) velkej chutovej skok.

Kamos se posledne zase uplne rozlozil z Benromachu 30 yo.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Potvrzuji, ja mel jine HP a nektere nejsou spatne, resp. jsou fakt dobre..
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Modrýho Johnnyho celkem nedoporučuju. Chutnal jsem ho a je to jako fajn whiska, ale že by to mělo stát ty peníze, co to stojí, to opravdu ne. Představ si klasickýho Johnnieho, pak černej, pak ještě dál a ještě dál a ještě dál. Furt je to Honza. Single Maltky jsou úplně jinej druh pití a pro mě mnohem cennější.

STQ: Zvaž Highland Park 25 yo, jestlis' ještě neměl. Pro mě jedna z nejlepších, co jsem kdy pil.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    JENNE: Coz ze modrej Johnnie stoji okolo 100-150 zapadnich penez, to bych celkem bral, ale podle zkusenosti kamosu se za tu cenu daji sehnat (mnohem) lepsi whisky. Ale kdyby byl za (hodne) dobrou cenu, beru ho a vodzkousim, klidne napul s nekym, vid STQ? :)
    JENNE
    JENNE --- ---
    STQ: Aberlour 18, Glen Grant a nebo Blue Label Johnnie Walker ;))), ale to je trosku jina cenova hladina...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Hele za jak dlouho to tak chodi z toho TWE?
    Sef slavi 25.9. narozky, planovali sme mu zakoupit nejakou dobrou whiskey a zrazu nahle... :/

Nebo nemeli byste nekdo neco dobreho, ceho byste se byli ochotni za odpovidajici protihodnotu zbavit? V Brne?
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    ESTEN: Pro začátek třeba Highland Park - tím se nedá pokazit nic.
    STQ
    STQ --- ---
    Pozejtri letim dom
    z Aljasky tak to vezmu pres duty-free v AMS, bejva tam neco co by stalo za ochutnani? Krom obvyklejch podezrelejch, jsem ochotnej i experimentovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam