• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    spavce :D Správce.

Stepni vlk tu nejak dyl nebyl, nema prava i Machalik?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tak se nam to kupi :)

Bylo by mozny pozadat spavce, aby docasne nastavil vseobecna prava "upravovat zahlavi" vsem? Kazdy by se tam zapsal, co chce, ja bych si poradek vošéfoval.
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    WILDENBURY_SQ: já bych jedno CSko, ochutnávka mě dostala :-), takže se mnou počítej
    JENNE
    JENNE --- ---
    MACHALIK: hmmmmm :), uz jsem na strankach destilerky:)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Ok, radsi bud presto opatrnej, pres ruzny pošťuchování by tvyho zraku byla skoda :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: To bude v klidu. Vodka je reklamní přímo od výrobce a došla tak tři týdny před aférou, Jacka mi vrátil kámoš, dal jsem mu ho před lety a on to nepije, a ta Havana vypadá extra originálně a je to dar od doktora, kterej nepije, ale byl obdarován pacošem. Si myslím, že je to bezpečný. Havanu jsem včera zkusil a vidím, tou jedinou jsem si nebyl na stopro jistej.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Kdybys byl z cájzlůůů, nabizim bezplatne mereni GC-MS u podezreleho chlastu (=strucne masinka, ktera rekne, jestli je tam methanol a nebo jen ethanol), takhle se holt musis spolehat jen na "overene zdroje"... :)

Zrovna se tu na me smeje Key rum na osizene mojito, co tak rad popijim s holkama, no radsi ho zmerim.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MACHALIK: Tyhle Auchentoshany byly úžasný (cca uprostřed):

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tohle je taky vtipné. Prohibice se vztahuje i na nabízení chlastu na eshopech. Zatímco můj oblíbený gastroklub.cz nabízí jen povolený chlast, skotska-whisky to neřeší a nabízí vše.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Za poslední tři týdny jsem z ověřených zdrojů dostal flašku vodky, bílýho rumu a dneska Jacka. Nakonec ta prohibice nebude tak zlá.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Na ty prohibici neco bude. I kdyz se chci jen sproste pripopit, abych docasne zapomnel, pro jistotu saham po single maltce.. Tohle nezruinuje jen kšefty, ale i zákazníky!
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    BRUKEV: Jak píše EARL, tím nelze udělat chybu! Ta je taky moc dobrá :-)
    EARL
    EARL --- ---
    kdyz speyside, tak jedine Glenlivet!:-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Kvetova: lecjaka irska (Bush, Redbreast, Jameson 12+), tez Penderyn (velmi fajn mix mezi irskou a skotskou)
    Ovocna: takrka cokoli ze Speyside. Aberlour, Glenmorangie, Benromach
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Když už se řeší jiné než kouřové whisky.

Ardbeg, Bowmore, Laph si představím jako typicky kouřové. Jakože fakt výrazně.

Jaké whisky by jste radili, pokud chci například:
    1)vysloveně ovocnou
    2)vysloveně květovou (lipový květ, jakýkoli květ)

Cenově nic brutálního.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    JENNE: Zajimavy Shany byly tri, ale uz se zadnej nedela. Ukazu z domu vecer.
    JENNE
    JENNE --- ---
    A mimo tema tedy (a pokud je povoleno resit i jiny alkohol), tip na dobre portske, nemel by nekdo? (cenove muze byt i vyse, ale dlouho uz jsem dobre nepila..)..
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tzn. pripadne se mnou pocitejte na objednavku z TWE, pokud mezitim neskonci prohibice. Penize muzu poslat predem.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MAZDA: Dik za tipy! Asi to pro ted necham na Glenmorangie a casem uvidim co dal (:
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    JENNE: No, já obecně Glenmorangie nemám moc napitou. Byl to ode mě spíš takový výstřel do tmy, protože vím, že to nejsou rašelinové ani kouřové whisky ;-)

Ale jinak oba ty Bruichladdichy jsou chuťově zajímavé, trochu výraznější. Nicméně, všechno jsem to cílil tak, aby to nebyl kouř/rašelina, jak zněl požadavek od GOSHEWAN.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam