• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BRUKEV: Nevím, přijde mi, že gin je taková indická pálenka, pili ho dělníci, co dělali v Indii, obsahuje všechny ty jejich koření, polovina ginů má nějakej indickej štych ve jméně (Bombay, Tanqueray, Rangpur...) - mám to veskrze asociovaný. Vodka rusko, whiska skotsko, rum karibik, gin indie.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Co tě k tomu vede? Jako je fakt, že jako exbritská kolonie by tam nějaká tradice být mohla, ale stejně mě to zajímá...

STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: jogu cvicim, na pul roku, takze ono to s tim pitim stejne neni moc horky, ale jednou za mesic me popadne chut a to pak piju i mistni okena-whisky :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: V takove zemi bych dlouho nevydrzel :) Co tam delas? Praca nebo volno?
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: no...pochybuju :) ti vyfotim podniky, ve kterejch se tu prodava chlast :)) prohibici tu maj daleko horsi nez na severu evropy...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: Gin!! Old Raj nebo nejakej mistni. Predstavuju si, ze by tam mely bejt autenticky, silny giny.
    STQ
    STQ --- ---
    no a ja jsem v indii a mistni whisky chutnaj jak Okena a zadny cizi tu nejsou k dostani, detma nezatopis...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    A tak to potom jo.

Ani Máchal nepíše nic o tom, že by na konec roku nějak testoval mixování drinků, no upadá to tu, upadá :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BRUKEV: Ja ted mesic novorocne abstinuju, abych se tesil na nejake ty novinky.. :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    To nikdo nemá žádné novinky? :)
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    DJFRACTAL: neboj, snad nadejde čas (až se vrátíš) a na psýčku u baru budeme diskutovat o kvalitních wizourech, místo toho, zda to včera bylo elesdé nebo barbituráty s omítkou ;-)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    VONTRIX: praveze ne, bydlim v JKL, kdykoli sem mel moznost byt na lodi, tak jsem samozrejme utracel za chlast hlavanehlava, podle me na trase Helsinki - Tallin vyber zalezi na trajektu kterym se plavis - myslim ze to byla Sinfonia a tam byl vyber jak u cukrovinek na pouti, no a ty ceny v Alku jsou naser no...
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    DJFRACTAL: Ahoj, momentalne taky bydlim ve Finsku ... (jojo, vzpominam, jak jsem minuly rok bydlel v Leeds a kazdotydenni nakup nejake lahve na vyzkouseni ...) Resim to jednou za cas vyletem do Tallinnu a nakupem na lodi. Vyber neni extra, ale minule jsem nasel poklad - Glen Carioch non filtered 1l za 38E ! V Alko v Helsinkach jsem ho pak videl 0,7l za 95E !!! Jestli bydlis ve velkych Helsinkach, tak muzem nekdy zajit na pokec ...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    MACHALIK: Jaká ostrovní whisky je podle tebe nejvýraznější?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ZOIDBERG: To nic není.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Právě proběhlo první setkání s Laphroaig - chuťové buňky jsou ještě pořád v šoku. Hodně, hodně nezvyklé.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DJFRACTAL: Tak ono to tu není zase jen o whisky, můžeš být externí redaktor na téma vodka :D
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DJFRACTAL: Horší kombinace bydliště a koníčku snad neexistuje :) Ale jinak Arranu nelituj, není ničím zajímavej - ani whiska, ani ostrovy.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    Já se hlavně nemám s kým podělit o zážitky, nikdo ze známých whisku nepije. Sem si řekl zkusim nyx :) Žiju ve Finsku kde sklenička dobré whisky v baru přijde pomalu na tolik co celá láhev u nás. Protože je prodej alkoholu pod přísnou kontrolou státu, není tu zase možné sehnat všecko a vždycky. Jsem měl zprva v úmyslu koupit Arran, ale už nebyl k dostání. V obchodě mi řekli, že minulý rok bylo na celé Finsko nakoupeno 299 lahví! Tento rok nic. Tak to tady funguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam