GOSHEWAN: Změna názvu není možná. Navíc kluby o tequille, míchání, barmanství atd. tady sice jsou, ale žalostně zmírají, takže nejen já jsem asi šťastný, že se s ochlasty můžu potkat tady na jednom místě, ne sledovat pět klubů (ještě o rumu, vodce, ginu---).
Macho kry jsou asi šestkrát větší než libovolná kostka - všimni si jejich velikosti ve srovnání s velkou krabičkou od sirek (to prkno, abychom si rozuměli, má 55 x 35 cm). Do skleničky ti většinou stačí jedna kra, naplní tumbler až po okraj a collinsku do půlky.
Debatu o nejlepším rumu a cole do Cuba Libre bych velmi uvítal, stejně jako debatu o nejlepším tonicu do ginu (Fentimanns? Fever Tree? Q Tonic? Paso de los toros? Hlasuju za poslední.) nebo nejlepším vermutu do martini. I o limetách (nejlepší, co jsem měl, byly brazilský kupovaný přímo v Jižní Americe). Zaplať pámbu, že to nemusíme třepit do osmi různých klubů!
PS: Whisky stones jsem nikdy nezkoušel, jelikož (dobrá) whisky je nejlepší ohřátá na teplotu těla. Studená whisky je všechna stejná a dá se z ní leda tak ožrat. Whiska není osvěžující nápoj :)