• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    tož trochá tých letních míchaček ze seznamu :)

Chlapské koktejly, které zvládnete připravit doma – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/muzi/345026-chlapske-koktejly-ktere-zvladnete-pripravit-doma.html
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ADMIX: rumy jsou příjemná změna. Jiná chuť. Osobně mám radši sladší.

HERR_FLICK: mám to podobně. Rumy u mě vedou, ale jak jsem půl roku nic rumowhiskového nepil, tak jsem koupil desítkový Malecon na nastartování...a potřebuju dokoupit nějakou whisku. Ta chuť mi chybí.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ADMIX: Doporučuju vermuty a pomerančový kraviny jako Campari, Aperol a rodina.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DEMONOFANARCHY: Ja ted asi zkusim cestu nejakyho sladkyho cucani na vecer, a uvidime, kam se dohrabu :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DEMONOFANARCHY: Ono asi i sehnat dobrej absinth bude ocistec :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DEMONOFANARCHY: Presne, je to takovy sladky a jemny, asi jsem v chlastu baba :)))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NAVARA: Zacapu jsem mel, uz nevim presne jakou, byla docela dobra, ale furt mela takovej ten dozvuk, kterej zpusobuje, ze se mi z koralek dela soufl :)

Dostal jsem doporuceno jeste Ron Abuelo (ci tak nejak) 12yo.

MACHALIK: Mi prisel trochu podobnej jako ten quater cask, ale trochu jemnejsi - musim rict, ze QC mi (stale :)) ) docela chutna, ale je hodne silnej. Tomu Bushmills 10yo jsem nejak neprisel na chut, a pak jsem z toho chlastu nejak vypadnul :D

HERR_FLICK: Jo, koukal jsem ze whisky jsou tam naky divny ceny - jak co - ale mam to za barakem na D1, tak mi to asi tak nesere, kdyz tam muzu sjet cestou z prace. Dneska jsme tam s kolegou vyrazili z obeda, ze prej "jedem na vylet" :))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ADMIX: Mne by po naliskerovi chutnaly i chcanky.

Rum je nuda. Sladka, slaba nuda. V zivote jsem mel mozna tri slusny rumy.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    me se stal pravej opak, este tak pred 7mi lety sem do sebe ladoval zacapy, millionaria xo a diplomatica (nejslabsi pitelny) ve velkym, dokonce sem dostal k narozkam lagavulina 16 a tohohle taliskera a chutnalo mi to jak asfalt a smrdelo mi to po terpentynu, vubec sem nechapal, jak to do sebe uze nekdo dobrovolne lejt...

pak se ale neco zlomilo....

jinak lavin je na rumy ok, ale na whiskey pekne curacky predrazenej, maj tam taliskera o 250k drazsiho
    na jizni periferii prahy doporucuju topvino
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADMIX: zkus i Zacapu
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Velmi dlouho jsem tady nebyl, doma se mi kazi par lahvinek ... az jsem pred 2 tydny u kolegy ochutnal Talisker 10yo, coz je ted muj dalsi kandidat na prirustek.
    Dneska me kolega vzal do la-vin.cz tady u Rican, skoncil jsem s Diplomatico Reserva Exclusiva 12yo, srkam tady druhej panacek a premejslim, ze prejdu na rumy. V zivote bych nerek, ze mi jednou bude chutnat rum :D
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    MALEJ_EJCKA: jaký máš batch toho CS? U mě píší 002 JAN. 10.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PINGVINS: Jodovou tinkturu nech doma, ale Bruich si dam rad :)
    PINGVINS
    PINGVINS --- ---
    WILDENBURY_SQ: klidně bych se připojil a vemu nějaký Bruichladdich a Laph 10yo na doplnění :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MALEJ_EJCKA, MJUGEN: Ja myslim, ze by fakt bylo realny stavit se u nasme na panaka, pokud by Ejcka prinesl Laph CS a Mjugen Benromach PS, byl by to zajimavej kourovej vecirek zakoncenej tou chobotnici.

(Pojdme prosim rovnou preskocit debatu o tom, ze si tu zas nekdo domlouva teplouškej sraz a ze whisky se prece musi tajne pit doma v kresle. Kazdymu dle gusta, ne? :)
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    WILDENBURY_SQ: ano, ten "octomor" bych velmi rád okusil, třeba už nebude tak jemná jako Laph CS :-)
    MALEJ_EJCKA
    MALEJ_EJCKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Tak jo! Mám doma načatej Laphroaig 58.3%, tak to můžem vyzkoušet po sobě...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Jinak v kdyby nekdo prazskej mel chut zas na neco uplne jinyho, do Marpeku jsem hodil flasku Belgian owl, belgicka jednosladova... Kazdy Bulharsko ma dnes svoji jednosladovku :)

Pry je temer nekourova a neni spatna, samozrejme o high-end nepujde, spis zajimavost, asi neco jak hammerheadka.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MALEJ_EJCKA: Tak se stav někdy s bráchou na paňáka.
    STQ
    STQ --- ---
    MALEJ_EJCKA: to je moc pekne napsany :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam