• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To jsou dycky večírky :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Na světě je fajn, když je co pít. ;) Jo, a Machalik pije jako duha, toho si domů nevoďte, jsou-li vám vaše flašky milé. :)

STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Pěkné zamyšlení nad minulostí, současností a budoucností whisky průmyslu:

Whisky: The Past & The Possible | whiskysponge
    https://whiskysponge.com/2016/04/01/whisky-the-past-the-possible/
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Právě jsem ke svému nemalému překvapení zjistil, že Springbank 12yo Cask Strength, kterou jsem tu kdysi recenzoval, je kombinací 70 % whisky ze sudů po sherry a 30 % ze sudů po bourbonu. Pročež už mnohem víc rozumím tomu, proč je tak famózní (abych byl tedy úplně přesný, mluvím o její 10. edici s 53,2 % alkoholu; s jinými jsem zatím neměl tu čest).
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Tak a rodinka je kompletní. Ani ve snu by mě nenapadlo, že to půjde až tak rychle...

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    FIRED, CMLKA: Ta ma prekvapive hodne fanousku (a dobre hodnoceni), ale co jsme ji s prateli zkouseli tak jsme nadseni nebyli ani zdaleka. Nicmene jako zajimavost to je urcite dobre.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    FIRED: tu mel pritel...mozna jo
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    CMLKA: teeling singlemalt je hodne zajimava a trosku rumova
    EARL
    EARL --- ---
    CMLKA: Pokracuj v japonsku - nikka from the barrel
    FIRED
    FIRED --- ---
    CMLKA: Amrut... Indicka single malt
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    poradte mi nejakou dobrou netradicni whisku jako darek tatovi. Jasny, je to tezky, ale loni jsem mu dala myslim Yamazaki, do ty doby o japonsky neslysel, takze bud japonskou, nebo nejakou jinou zajimavou, cena tak do 1500,- a radsi ne prilis raselinova, pac s tou si nejsem vubec jista, jestli mu chutna...jinak pije rad i tmavej rum, takze si myslim, ze klidne snese i sladci, proste spis neco takovyho zajimavejsiho, co treba nezna a neda mu kazdej...any ideas?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Balvenie 12yo triple wood, dost jemna... mozna az prilis, hodne do sladkych tonu a to mi nevyhovovalo... za ty penize mi to prislo nic moc piti, padlo to se sodou :)

Laphroaig PX na strane druhe je zatim z meho pohledu nejpitelnejsi kourovka co jsem mel doma, oproti ardbegu se to da nalejt i navsteve ktera neni na raselinu i kdyz jim to zrovna nechutna tak dopijou sklenku
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    BRUKEV: já to pil někdy v roce 92 - 93 a moc si to nepamatuji, kupovali jsme to chvíli domů, ale bylo to sladký a dnes bych to nedal, ale pokud rozšířilo obzor a chutná, byť na chvíli tak je to fajn
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    BRUKEV: Dej si toho flasku, vono te to prejde :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KOCOUREK: tak dle břicha by to ten čtvrtý měsíc být mohlo
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    BRUKEV: jestli nejsi těhotnej :D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Ono to bude jen přechodné období, ale budu na ně jistě rád vzpomínat :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Dej si facku. ;)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Asi mě zlynčujete za lehký OT, ale poté, co jsem o víkendu poprvé ochutnal "Jégra", tak u mě whisky a rumy poskočily na druhou kolej:)
    JONYXS
    JONYXS --- ---
    LOPIN: teeling je vybornej. Piju ho pul roku. Pro lidi ktery preferujou rumy , je to dobra alternativa kdyz prijdou do whiskey baru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam