• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    NOIZER: Lagavulin 16, Nikka Coffey Malt jsou moje go to do 2k
    AWIQQ
    AWIQQ --- ---
    Za me Springbank 12, Kilkerran 8 a Talisker 10
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    Možná jsem až moc zoufale mainstreamový, ale z Islay mám nejraději asi Ardbeg Uigeadail a Lagavulin 16 yo. Z jiného soudku Glendronach Allardice 18 yo, i když ta teď už asi pod limitem 2000 sehnat nepůjde.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    jdu si pro inspiraci.. jaky jsou vase top tri lahve (ktery se daj jeste normalne koupit) do cca 2000kc?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MATEJICEKKK: ja mam ne deluxe, ale obycejnej a moc mi to nejede:) pit se to da, to jo, ale to spousta veci.. pro neznaly navstevy dobry, na uzivani si to ale neni
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Bruichladdich’s Duncan McGillivray: 1952-2020 | WhiskyCast
    https://whiskycast.com/bruichladdichs-duncan-mcgillivray-1952-2020/
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    MATEJICEKKK: Ja ji mam doma pro navstevy. Pit se da. :)
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    MATEJICEKKK: islay mist je dobrej peated mix. Taham to.k taboraku
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    NOISEGATE: Nic vylozene neshanim, jen me zaujala ta cena na takovy denni popijeni :))
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    MATEJICEKKK: jestli shanis levnej blend tak Queen Margot 3 z Lidlu :) Rozplyval se nad nim i Ralfy tuším. Jen to chce prelejt do hezčí flašky :))
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    JAKOUBEK: A je dobrej? Jeste litrovka, vid :))
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    MATEJICEKKK: Tak nakonec tam těch výrazněji levnějších zase tolik není. Nicméně Islay Mist opravdu nejlevnější na trhu.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    JAKOUBEK: Taky me to zarazilo.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Islay mix deluxe 1l za 364,-,
    jo nebo ne?
    Islay Mist Deluxe 1L | Alkoholické nápoje | Lihoviny | Whisky & Whiskey | Skotsko | Blended | FajnKoš.cz
    http://www.fajnkos.cz/...ihoviny/whisky-whiskey/skotsko/blended/islay-mist-deluxe-40-1l/i51008-c1092
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    DAPHNEE: Ano, ten. Tak supr, asi nekdy zkusim.
    FIRED
    FIRED --- ---
    Spis jestli to ma byt neco klasictejsiho jako london dry gin nebo gin moderniho typu... napr. Gin mare,opihr,botanist - vice botanicals v zakladu/vonavejsi/vice koreni/navoneny. Zajimavej gin stoji cca 600-800,-
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    MATEJICEKKK: Myslíš Botanist? Ten je vynikající :)
    MIDORI: v jaké cenové relaci ten gin má být?
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    MIDORI: Ja gin moc neznam, ale koukal jsem ze nejaky gin dela palirna Bruichladdich, tak kdyz uz jsme u toho, mel ste ho nekdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam