• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Chci si poridit neco po sherry. Nemuzu se rozhodnout mezi Glenfarclas 15 a Bunnahabhain 12.. Do ceho jit?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    STEPNI_VLK: ajo, diky! a dobry vedet.. vypadalo to jako az podezrele dobrej deal:))
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NOIZER: Ne, 18yo s 15yo dohromady. Pro mě byla nicméně Glenlivet 18yo obrovským zklamáním, takže bych do téhle koupě nešel ani omylem...
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MATEJICEKKK: to jakoze maj za 1536 kc dve lahve 18y glenlivetu?
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    ZBYNEK: Tomu rozumim
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MATEJICEKKK: V malém okně prohlížeče se mi ukázala jenom horní část letáku a trochu jsem nechápal... ;-)))
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    V makru celkem zajimava akce, kdyby to nekoho zajimalo.

JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Zajímavý soubor klasik v jedné ucelené edici (Classic Malts Distillers Edition).

VDB
    VDB --- ---
    zdar, cirou nahodou, nechcete nekdo nejake prazdne lahve/krabice od whiskey? (stehuju se) Praha. Kdyztak PM.

JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    V UPB zrovna naskladnili zajímavou limitku.

BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    DXTR: Konecne jsem se k tomu dostal Ardbeg 10 je vazne dobrota.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LEFTY: Tak jasně, že sladký, když A.H. Riise je jeden z nejsladších rumů vůbec. ;) Přesněji řečeno nejdoslazovanějších, kdy na litr jde až kolem 100 gramů přidaného cukru. Za mě Dos Maderas 5+5, kde je ta sladkost částečně způsobena finišováním v sudech po PX sherry, která je sama o sobě extrémně sladká.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    jakej rum byste doporučili na domácí pití s manželkou, když nám chutná A.H.Riise? (btw jejich 58% frogman je zázračný pití).
    Může to být i nějakej elixír, ale musí být sladkej a "smooth"
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    BRUKEV: kej :D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MATEJICEKKK: hele, já od tý doby, co včelařím, tak pravidelně piju jen svoji medovinu a víčkovici. "Lepší" whisky ani rumy už roky nekupuju, zásoby z domova vypité, dostanu se max v rámci nějakého dýchánku k těm levným blendům, nebo up to 5 yo starým rumům. Maximálně jako vodkař ocením, když mi někdo donese lahvinku nějaké (zahraniční) vodky.
    Tenhle můj výkřik s tetřevem byl jen díky překvapivé ceně, jiné nákupy low end whisek neplánuju :D
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    BRUKEV: Na garazove piti je za me jednoznacne nejlepsi koupe Queen margon 3yo z lidlu. Zkus :))
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DILDOO007: tak jsme koupili láhev a žiju. Na garážové panakovani úplně v klidu. Lehce připomněla Balantinku. Prostě nenáročný blend, za ty peníze ale rozhodně dobrý kup.
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    BRUKEV: Srovnáváš skotskou a irský, ale každopádně za mě zlo. Ani do míchaček. Vodku za 70,- si taky radši nekoupíš. Teda pokud ti není 16, v tom případě je to fajnový pití za super cenu:-)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    BRUKEV: za 145 to kup, ochutnej, a pripadne nech na myti oken, ne?
    jestli to neni pancovany, tak tetrev je z techle lacinejch blendu nejpitnejsi
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Famous Grouse je na tom v porovnání se zakladnima hospodsko/garden party whiskama (Tullamore, Jameson, Johny) jak? Teď jsem koupil v akci 0,7 láhev za 145 Kč, ale nemůžu ochutnat, je pro známého na oplátku za něco určena. A přijde mi, že v tom krámu asi vylistovavaji tuhle whisku, protože normal cena je okolo tří stovek. Tak jestli tam zítra zaběhnout koupit jednu pro sebe láhev, nebo rovnou víc, nebo je to nějaké zlo a radši nebrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam