• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    jinak vcera jsem otevrel ten Arran 14 a je to fakt paradicka! 46% tomu dava solidni zaklad, je krasne ovocna, "nepreslazena".. moc dobra! jsem rad, ze jsem se dostal aspon k ty jedny lahvi!
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: jo aha, chapu:) me to nejak ustrelilo tentokrat:D chtel jsem to vyzkouset uz dlouho, jen to tam ted napadalo najednou:))

SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Jo, ja o jiny ani nemluvil :-). A pokud dam za 100 proof a Glencadam 10yo 2800kc, tak uz necham dalsi lahev za litr na jindy, uz jsem na zacatku mesice koupil letosni WotY Arran 10yo. Ze prej mam rodinu nebo co:-).
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: ralfyho whisky of the year byla ale ta zakladni 12y, ne? ta stoji 999,- na rumhouse..
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: Ralfy vychvaloval tu starou ne? Ty nazory na ni jsou fakt dost ruzny.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MATEJICEKKK: Novou ne, jen starou. A pokud klapne ten nakup na rumhouse, tak to asi odlozim, uz tech 2800 je dost penez :-).
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: Uz mas ochutnanou tu Glenallachie?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    SAMOUT: A je velkej rozdil v tech batchich u Springbanku? Ja uz dlouho premyslim ze nejakej vyzkousim.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MATEJICEKKK: Vim, batch 20.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: SB 12 maji i na alkohol cz, to bych ji vzal spis tam.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: Jn, tak oni recenze napovidaji ze to je ne moc fungujici prodejce. Uvidime. Ja misto 100° Proof vemu klido 2009 batch 2, u benromachu bych se nebal ze bude neco spatny.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Hm, na tu jsem taky koukal. Nebo se teda prastim pres srajtofli, a koupim nekterou edici 12yo Springbank, tam ovsem vyvstava zasadni otazka kterou, maj pry batch 15 - 18.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: zatim meli vsechno, co jsem tam objednaval.. jen u toho Arran 14 mi rekli, ze maj jen jednu lahev misto 4..

Ale jinak pokud to nebude, tak holt objednam dalsi 2009 CS Batch 2:)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Jestli to vubec maji...

MATEJICEKKK: Jako 10 dni bez dalsiho infa je celkem silne podezrelejch, nevzbuzuje to prilisnou duveru.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    jinak btw. Ralfy u Roye jako host:)

vPub Live - Ralfy's 10 Years
    https://www.youtube.com/watch?v=Wx8ELFjV9FI
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    kurva ja jdu taky nakoupit, at mi tam neco zbyde! jestli jste tu 100 proof vykoupili, tak si me neprejte!:)))
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SAMOUT: Ja cekam na dodavku z diosu, takze vlastne rumhouse uz asi 10 dni a furt nic. Tak uvidime
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Cim vic ji upijim, tim vic mi smakuje, Arran 10yo je skvela levna whisky. Porad cekam na tu dodavku z rumhouse, zatim jen automaticky potvrzeni. Na tu 100° Proof jsem napjatej jak ksandy, jestli se povede.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    STEPNI_VLK: ... ono asi zalezi jakej , kterej zacatecnik ....a jakou ma historii. Ale holt necim se zacit musi ..... : Me kamarad prekvapil rovnou Lagavulinem16yo a od te doby nejak tihnu k tem raselinkam a jodu. A to jsem v tomhle krame https://www.spirituosen-wolf.de nakoupil celkem slusnej vzorek napric a uz jsem si rikal, ze tak nejak uz mam nejakej rozhled a aspon trochu tusim a uz si dovolim koupit neco jen tak "podle sebe". Pak prijde kamos a pritahne nejake miniatury tech lahvi na ktere se ani neodvazuju koukat a naprosto me usadi zpet na zem a me dojde ze jsem stale vystrasenej zacatecnik :-) Z nejakeho duvodu jsem jistou dobu nechaval stranou Ardbeg (nevim proc do te doby jsem od nich nemel ani lok). A pak jsem ochutnal miniaturu Corryvreckan, nechapal jsem, proste mi to srolovalo ponozky a utahlo pasek u zupanu. O tyden pote jsem si koupil tri lahve od Ardbegu (Corryvreckan, Wee-Beastie a TEN). A ja jsem zas musel prehodnotit svuj "top ten" zebricek :). Jeste me ceka nakouknuti do "GlenDronach" konkretne ta jejich 18yo... to ty srolovane ponozky rovnou sundalo i pres obute sandaly.

Bojim se ze tak to pujde porad dal a jen se budou objevovat me nezname palirny a lahvarny zaroven se stoupajici cenou za lahev :).

Nejhorsi je, ze jak mam rad wisky, tak mam podobne rad rumy (Opthimus Solero od Oliviera muj nej pomer/cena/vykon), vodku(Geneneral a Parvak) a i gin(Monkey47) a vlastne i fernet (ne ten nas, ty z argentiny) .... , bejt clenem Anonymniho Klubu Alkoholiku Ignorujicich Ostatni (AKA.IO) je holt tezky udel ... zrovna ted tohle pisu po 1litranku velmi dobre mango margarity, vona i ta tequilka neni spatna :D , nebo takovej domaci mezcal ....
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    STEPNI_VLK: Jojo, 100° Proof koukal jsem na ni. Taky tam udajne maji peatsmoke sherry cask matured. To bude dobrota!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam