• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    GAF
    GAF --- ---
    Teda zkusil jsem to hrát asi do osmý úrovně s normálním přísunem peněz a nakonec jsem neměl ani na šípy O.o natožpak na nějaký vybavení. A přitom jsem naprosto neutrácel a nechával si peníze co to šlo. Už mě to nebaví, jdu si nahrabat k trpaslíkovi nějaký ty desetitisíce GAF
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    CHOROBA: lore se dá naučit za peníze, pak použít knížku a pak si přikoupit dva +2lore prsteny, tím dostaneš lore dost vysoko a nemusíš do toho strkat body ;)
    Alchymie bez foragingu nemá moc smysl a s foragingem je to celkem velká investice bodů a hra je dost krátká, takže většinou skončí dřív, než to nějak víc využiješ.
    GAF
    GAF --- ---
    CHOROBA: jj, tak to je asi v pohodě. Mně šlo o něco jinýho, hraju za Rangera a potřebuju Lore na identifikaci. A teď teda jestli se vzdělávat v Lore a nebo Divination (která má na to kouzlo). A pak mně došlo, že ještě to samý je to i s Alchymií. Ta mi sice obstará kouzla i z Elementalu, ale coby za rangera killing power mám a těch pár ostatních věcí (lepší brnění / stone skin, picklocks / lock melt) už tolik nepotřebuju a nebo naženu jinak.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    jedu za kouzelnika a divination nemam.
    GAF
    GAF --- ---
    OODOOW: a jo, teď mi to došlo. Dík za reakci. Mana je dostupnější než ingredience a je tu "pořád". Takže pro mě to vyhrála Divination.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    GAF: Záleží co máš za postavu, čistej kouzelník by si měl vzít určitě divination. I pro jiné postavy se hodí dát do divination aspoň trochu bodů na léčení, pokud teda nemáš čistě válečníka, kterej bude mít rychlou regeneraci healthu.
    S velkou alchemy a foraging se dá zas vydělat pár peněz, ale jako kouzelník peníze moc nepotřebuješ.
    GAF
    GAF --- ---
    Hele lidi, co Vám připadne lepší, Alchemie nebo Divination? A Elemental magic má taky nějakou obdobu v lahvičkách, ale ne tolik, žejo?

    Co se týče dílu, tak mluvim o trojce, ale ono to bude asi dost podobné všude.
    GAF
    GAF --- ---
    GAF: aha, tak ono to je bugly asi jakkoliv. Prostě neomezenej přísun peněz po 300 dávkách při splnění tohohle questu.
    GAF
    GAF --- ---
    Zabugovaný quest hned zezačátku dává možnost nekonečna peněz po pár stovkách. Kdo neví a má chuť si lajsnout risk přilepšení nebo zkažení hry nechť čte :D

    Potom, co se nabere quest ohledně vyrovnání dluhu trpaslíkem Mooreduxem od barmanky Leisle, běžte do dolů a promluvte si s Mooreduxem, o čem chcete, ale nemluvte o vracení peněz. Odejděte, povražděte všechny škorpiony a vraťte se promluvit si zase s Mooreduxem. Ihned vám řekne, že dohoda je dohoda a dostanete 300 peněz. Teprve nyní s ním promluvte ohledně vracení peněz barmance Leisle. Mooredux vám zadá quest na vyčištění škorpionů. Vylezte z rozhovoru, klikněte znova na Moorexude a na řádku ohledně vracení peněz. Dostanete 300 a quest se z jeho strany neukončí. Od této chvíle je možno opakovat donekonečna.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    OODOOW: tak dohráno, trochu krátké, ale jinak dobré
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    taky už hraju trojku, celkem povedený, jen je tam asi bug, že nemůžu doplnit olej do lucerny
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, jaka byla nakonec dvojka? Svyho casu si lidi stezovali na prazdnost prostredi atd. Nevylepsil to pak nejaky patch?
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    ja uz mam nakoupino a parim! :D
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    upsali ste se k beta testu?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    LBW: ...you will never know... :))
    LBW
    LBW --- ---
    Ochuzuju se o neco z truhel, ktere na zacatku hry neotevru, kdyz nemam lockpick?
    GAF
    GAF --- ---
    LBW: :)
    LBW
    LBW --- ---
    Book One demo presvedcilo - poctiva barakoprochazecka, sklepoprolezacka, lesochodka a krysozabijecka = zakoupeno pres GOG za 2.99
    ocekavam, ze to dohraju zhruba za rok :)
    GAF
    GAF --- ---
    Eschalon II:

    Jsem zaseknutý v asiže třetím patře - Hammerlorn mine. Je to tam, kde je teleport zpátky na povrch a ta Section 9 brána, kterou se prý dostanu jenom s povolením předáka (Foreman). Jelikož páku, tajné stěny nebo tlačítka nenacházím, začínám mít pocit, že předáka jsem už předtím zabil a mám teď smůlu.

    Ale tak zase když jsem sehnal klíč a vstoupil do Trpasličích dolů, tak na mě začali trpaslíci útočit sami od sebe...

    Pomožte někdo prosim.
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj lidi, můžu v Eschalon II drahokamy normálně prodat nebo se později používají do nějakých receptů, vylepšení zbraní, atp?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam