• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    suma penez se jim obnovuje, pokud vim, kazdej tyden (aspon tak mi to jeden prodavac rekl, kdyz jsem mu toho prodal tolik, ze pak nebyl schopen platit dál, ze "next week" bude mit dalsi veci a penize)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATEAU: nojo, oni tam vlastne maji sumu penez... neradi :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    btw. na OS gentoo 2007, HW PIII 1Ghz, 512RAM, bez 3Daccel, codename "router", to Eschelon nedava - pusti se sic, lec uz i uvodni animace prilis zatezuje, asi to nebude predrenderovane do avi :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    NAVARA: presne tak. tedy, nebude jich neomezene - az zbankrotujes obchodniky nebudou uz od tebe moci nic koupit, takze ty dalsi penizky taky nedostanes .. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    takze pri level 26 mercantilu ma clovek neomezene penez? :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LOBOTECH: damaz se mnohem vic zveda se skillem, nez se silou. nemam presna cisla, ale za kazdy druhy bod skillu dostanes bod k dmg, u sily je to cca kazdy paty bod.

nicmene, silu taky potrebujes - predevsim kvuli nosnosti, dale do zacatku prida kazdy bod sily 1hp a behem levelovani pridava kazdy desaty bod sily 1hp. co bych ale rozhodne doporucil, narvat vsechny body pri vytvareni postavy do endurance - vyplati se to, neb dostanes 2xEnd hp hned a +End/5 hp pri kazdem levelu (na nastence jsou moje postrehy, pokud mas lepsi, muzu doplnit ci updatovat :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: jj, vlackovani je ma oblibena metodika - bohuzel minotauri vydrzi vic areaspells nez muzu seslat :(
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Ne ty by ses tech 20 lvlu na sebe agroval potvory ze vsech map, abych mel trosku pomoc do toho boje :)

BATEAU: Cece, ze bych sel taky do endu? Kdyz ja chtel davat zlou damaz :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATEAU: ve chvili kdy je strop na manaregen, tak ty body prebivaji - a tech 8 bodiku do alch se da jeste prezit, ty zbrane jsou zatracene znat :)

LOBOTECH: multiplayer by nebyl spatny (btw. ja bych tech tvych 20 levlu spal? :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    end a per jsou primarne nejsilnejsi atributy. sekundarne pro vsechny (i magy) sila. zbytek se mi zatim jevi jako skoda bodu ...
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LOBOTECH: jj, jedu trolla - maximalni life regen. potvory me nic moc nedelaji, mam mraky zivotu a navic lecim 1hp/3kola, mam straslive rezisty (nepusobi na me kouzla ani kletby). proste chodim a zabijim. par kouzel mam, haste ani leceni nepotrebuju, nespim, nepiju lahve.

quest od typa brat nemusis (me se taky nelibil), ale lilith ma v repository schovany epesni equip - mimo jine nejlepsi mec ve hre.

alchymie nespecha a je to urcite skoda bodu, ale naucit se v bordertownu velmi doporucuju, lze to (imho) namaxovat i tak ...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Tfuj, ty ses ale na hmotne statky! Zabit nebohou zenu v lese, osamnelou, ktera Ti s potesenim dala informace o vsem na co ses zeptal! Ze Ti neni hanba :) Esly Te v eschalonu potkam..... tak budu nejdriv 20 lvlu utikat a pak se otocim a zabiju Te! :))))

btw: Tu alchu zkusim taky kdyz to tak vychvalujete :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    budu si stezovat autorum, ze z puremaga udelali sracku :)
    (a pritom by to imho krasne poresila neexistence limitu na manaregen)

LOBOTECH: neni mrtvola, neni 11kovej sword
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BATEAU: Ty jedes na endurance? Ja si rikal, ze bych endu nechal na 20 a jel bud primarne silu nebo speed :) Pac zivota mi potvory moc neubirali (kouzlo haste je masakr)

Jinac lilith, to je ta zenska z baraku? Ja ji zkousel sejmout a mela klic od repository, ale nic mi neudelala, tak sem to loadnul. Navic me na ni poslal nejakej podezrelej typ a to se mi nelibilo :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    jinak k alchymii. na 5 se naucite v bordertownu, +2 az najdete knizku. zbytek se da dohnat itemama. ja mam ted 13 bez jedineho bodu a varim si kdeco. pravda, +3 enchant zbrane jsem jeste nedal (pry je potreba 15). ale to prijde .. ;)
    GAF
    GAF --- ---
    ...a potom to dělání Enchantet zbraní - viz BATEAU
    GAF
    GAF --- ---
    LOBOTECH: Jak pro koho. Pro tebe je asi v pohodě tak jak jsi. Pravda je, že některý lektvary jsou účinkama unikátní; nemají ekvivalent v kouzlech. A pak taky nejsilnější lektvary jsou účinnější než na kouzla na relevantních úrovních.
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LOBOTECH: +2 to hit, +2 damage

jj, takoveho krutobijce mam ja. primarne endurance (55), sekundarne silu (20), ze skillu mec (22) a dodge (20). jede jako kombajn a nezastavi ho nic ... :)
    v pondeli si jdu pro lilithin mec (11) .. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BATEAU: Ceho +2 delas?

NAVARA: Tech sem dycky dostatek nasel , nebo koupil :) manu moc nepotrebuju.

ale tedka sem rozjel skvelou postavu :) Bude to sraslivej krutobijec :) Nedavam body zatim do niceho jineho nez do swordu. vsechno se ucim z knizek nebo od NPCs :) To je krutarna :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: umis zakouzlit mana3 lektvar? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam