• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Lol cos to tam vykropil? :D Tak daleko nejsem, ale ta hlaska je kruta :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    hmm... poprve vidim, ze tam vubec nejaky quickslot je, asi to detekuje behani pod wine a vypne ho :)
    http://www.schleppenbach.com/images/destroyer.JPG
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: na zadny jsem neprisel - hodiny doted trci v sudu, stejne jako platy medi :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Wow :) Musim si vajicka schovavat tedy :)

Jinak maji nejaky ucel i veci jako je pribory atp? :) Nebo to je jen pro spestreni?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    We have released an updated demo of Eschalon: Book I for Windows (version 1.04) which contains all the latest bug fixes plus 2 additional maps not included in the original demo. You can find links for it on the Book I information page; links will be updated as mirrors are added
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JANOS: tak to uz resit nebudu, odmena bude zrejme odpovidat fazi hry a naramek rusici limit manaregenu tam nebude :)

LOBOTECH: v magicke vezi se daji dat do takoveho stojanu (obrivesnice dole = citadela :), pry prida level? 17ka by byla pekna :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: K cemu je easter egg? Ja nasel jedno taky na zacatku a pak druhe jak je obri vesnice dole..... nasel jsi nejakej ucel toho?
    JANOS
    JANOS --- ---
    NAVARA: Tr. Circuits je v crypte na pocatku hry, je v secret area.
    NAVARA
    NAVARA --- ---

jak obvykle mi byla pomoc obru k nicemu, protoze jsem to tam zmasakroval drive nez jsem k nim zleva dosel, ale 2465xp se pocita :) a to je bez tech vybusnych, kteri jich par odpalili pri vlackovani
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: uvidis :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    - nasel jste nekdo nekde "Secrets of Transferece Circuits"?
    - treti EasterEgg? mam jen dve - z pocatku hry a z citadely
    KOKES
    KOKES --- ---
    kralici zabijaci jako v monty pythonovi?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Uff, dostal jsem se ke questu vyhaneni kraliku ze zahrady a masakr, to bude dost na dlouho :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Ano je, ale strávil jsem ji nehraním ;).
    KOKES
    KOKES --- ---
    ajo, ted na to koukam, ona je to novinka..no to je super pocin..v dnesni dobe vydat oldskool gamesku. Mne bylo hned divny, ze nemam problemy se zvukem pod xp:)
    Vcera zasek do 2hod rano, uvidime dneska..je v koupene verzi dovolena included?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KOKES: Book 2 este nevysla esly se nepletu :) Takze nejdriv dojed Book 1 a pak cekej :o)
    KOKES
    KOKES --- ---
    predpokladam, za dojedu book 1, mam instalovat book 2 and so.. ..?
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    JANOS: jj, kazdy level skillu stoji 100$*lvl. a muzou te ucit az do 5. a ano, 100$ je zjevne levnejsich nez 3 skillpointy.

LOBOTECH: investuj do weapon skillu, ta dmg casem vyleze.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KOKES: Ja bych taky utikal, kdybych Te ve "stare dire" :P :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    ja uz mam za sebou prvni dung(sklep v Stare Dire:P) jsem neporazitelnej!!! jesterky prede mnou zdrhaj..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam