• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    LOBOTECH: Tak nějaké olůvko, to je spolehlivé a rychle odstranitelné ;).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOBOTECH: ja do vseho triskam pestmi. sice mi to trosku ubira hp, ale furt lepsi nez se tahat s extra vybavenim na rozbijeni dveri
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DOCKINEZ: Podle tohop ktere to jsou :) Ty okovane momentalne berou 1-2 procenta, ale zdaleka ne kazdym uderem se trefim. Na deset procent do nich majznu cca 30x. Tj 300 uderu do dveri , to uz se nejaka ta palice zlomi :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOBOTECH: kolikrat musis majznout do dveri, abys je otevrel, resp. o kolik procent se snizi jejich vydrz na jeden uder?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DAVESADE: To jo, jenze ja musim mit neco co se snadno vynda a zase zanda, pac kdyz se shiftem hru ulozis, tak se ti jakoby shift zrusi a musis ho zase zmacknout :) A ja odmitam sebou nosit 10 nahradnich palic, kdyz se mi nejaka rozbije, abych to nevyrazel rukama :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    LOBOTECH: V dobách paření Dooma se mi osvědčila pětikačka narvaná mezi shift a ctrl - určitě to půjde modifikovat i s dnešními mincemi. Například jednoeurovka se dá akorát narvat mezi capslock a ctrl - takže shift je kvalitě stisknutý neustále. Ale jde o konkrétní klávesnici, to je jasné.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LASICE78: To sem vcera prave zkousel a mam nejakou blbou klavesnici at tamnarvu co tam narvu, tak to nedrzi, nebo je to malo zmacknuty.
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    LOBOTECH: zablokuj klávesu třeba papírkem
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DOCKINEZ: Vcera sxem asi deset minut vyrazel dvere.... potreboval bych nejaky tlacitko co mi drzi shift.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KOKES: ale klidne i pesti, hlavne vsak se shiftem :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    nubovska otazecka: jak na sealed barrelz? crowbar?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Nikoho nepotrebuju, vsechny gobliny pobliju sam! :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: nikoli, udelal jsi to protoze chces, aby te v tvem novem palaci chranil a nemohl te kdejaky goblin ocarovat :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PANTARIL: taky muzes prijmout samanovu nabidku - da ti 85000gp :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PANTARIL: Ja bych zabil chancelora a pak vratil ten krystal... proc? Z prioncipu ze nikomu neslouzim a vse delam z vlastni vule :DDDD
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    NAVARA: no ja jsem zkousel 2 konce. Destroyera a potom vratit crux of ages na sve misto a zachranit chancelora.. tyto konce se lisi zaverecnym pokecem a obrazkem (jeden je dobry a druhy zly:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PANTARIL: lisi se od prijmuti nabidky?
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    Destroyera jsem taky udelal. je to jeden z alternativnich koncu. tu hlasku moc nechapu. vymlatit tu chancelorovu straz bylo pro moji postavu celkem snadne.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    OLOLOL
    !
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Lol cos to tam vykropil? :D Tak daleko nejsem, ale ta hlaska je kruta :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam