• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kurnik, mrchy poltergaisti se nechteji respawnovat, kde mam ted brat a ectoplasmu, aniz bych ji kupoval?
    GAF
    GAF --- ---
    Vtipné, jak raptoři se rozdělí kolem stromu, a dva jdou zespoda a tři zezhora a jediný směr kudy utíkat je nahoru nebo dolů a šípy došly a zbraň nablízko nepůsobí....
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    nasel jsem zajimavy bug. kdyz si nasadim plast, co mi dava +3 k divinacim, muzu sesilat az 4lvl kouzlo, bez nej seslu max 3lvl. pokud ho mam ovsem nasazeny, dokazu si kouzlo pripravit do quick slotu. pak plast sundam a kouzlo z quick slotu mohu stejne sesilat. navic, jako bonus, to v takovem pripade netestuje, jestli nemam plne ruce kramu .. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PANTARIL: ted uz treba neni potreba zavirat darkmor :)
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    KOKES: akorat to neni mapa celeho eschalonu ale pouze kontinentu Theramore:) (*doufejme, ze v dalsich dilech se dostaneme i jinam.)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: kez by se - treba od carto18 :) - takhle updatovala globalni mapa sveta... kolik veci by to ulehcilo, jak krasne by bylo videt jiz prozkoumane uzemi,... :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    nahodou jsem narazil na celkovou? mapu Eschalonu (SPOILER):
    http://i176.photobucket.com/albums/w193/Amasius/Sonstiges/Eschalon/Map.jpg
    GAF
    GAF --- ---
    jejda, ale ja ho potřebuju míchat

no díky stejně za odpovědi a tak...
    KOKES
    KOKES --- ---
    sakra, domnivas se dobre. ja zblb z toho ze mam jen divination a chtel jsem koupit predatora, ale vsim jsem si ze je to elem, takze nakonec jsem koupil kocku. Nicmene v hlave uvizl predator:P
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    KOKES: domnivam se, ze predator sight je elementalni kouzlo ...
    a krom skillu element1 musi mit jeste int10 ...
    KOKES
    KOKES --- ---
    GAF: koupis scroll a naucis se. musis mit skill arcane:divination aspon 1
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    GAF: hmm, tak v tom pripade to asi nejde .. :)
    GAF
    GAF --- ---
    a-aaano prosím. Vůbec žádné zvuky. V menu jde nastavit jenom prostředí, hudba a kroky. Zvuky zůstávají a ty nechci. O ano, žádné zvuky. Někdy...

Zkoušel jsem vymazat adresář sounds, ale to se zase hra nespustí a ručně vymazávat každý z nich na velikost 0 se mi nehce. Je jich asi 200
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    GAF: nejde nekde v options nastelovat, ze nechces hudbu, nechces zvuky a nechces ani jine efekty?
    GAF
    GAF --- ---
    Prosim vás, uměl byste někdo poradit, jak úplně vypnout zvuky v Eschalonu ? Chci mít současně zapnutýho něco jinýho na druhym monitoru a zvuky by to rušily.
    KOKES
    KOKES --- ---
    zuzis zornicky
    GAF
    GAF --- ---
    Prosim vás, a jak že se to dělá Predator' Sight ?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NAVARA: aviable? To akože vie lietať?
    KOKES
    KOKES --- ---
    a to mne zaujalo a zacal jsem to zkoumat. vrazil jsem par bodiku do life(70) a bouch do sudu, napsalo to ze 56life v pr.. nechalo mi to 8, hrdina ztuhnul v nedokoncene animaci, sla otevirat okna charu inv apod ale ne load/save/exit hudba hrala. zopakoval jsem to 2x a prestalo mne to bavit.
    KOKES
    KOKES --- ---
    naroloval jsem po pul hodce 102 wara a sel ho vyzkouset a "omylem" bouch do tech 2 sudu na startu:P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam