• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    DOCKINEZ: kterou poustni pevnost? citadelu?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BATEAU: Hm, tak tam jsem uz asi byl, trunu jsem si nejak nevsimnul.

Ted se poflakuju po ty poustni pevnosti, ale nic extra nenachazim. Stoji za to, nebo je to jen ztrata casu?
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    DOCKINEZ: pujdes z BW na vychod a pak na jih. a tam, jak byl houf minotauru, tak to je loneloft. quicktravel point je ten kamenny trun.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mno, zda se, ze jsem to dojel, nicmene mam dotaz - jak se dostanu do lokace Loneloft, ktera je uvedena v quick travelu?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NAVARA: Hm, no jo, tak to se holt musim zase tahnout k cernokneznikovi do veze, to bych blil.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: nikde (zamitnul jsi jedine dve moznosti jejiho ziskani)
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: někdo tuhle říkal že se dá kupovat po 1k ve městě. Jenže jsem moc a nenašel jsem to filtrem. Snad to byl Blackwater.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kurnik, mrchy poltergaisti se nechteji respawnovat, kde mam ted brat a ectoplasmu, aniz bych ji kupoval?
    GAF
    GAF --- ---
    Vtipné, jak raptoři se rozdělí kolem stromu, a dva jdou zespoda a tři zezhora a jediný směr kudy utíkat je nahoru nebo dolů a šípy došly a zbraň nablízko nepůsobí....
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    nasel jsem zajimavy bug. kdyz si nasadim plast, co mi dava +3 k divinacim, muzu sesilat az 4lvl kouzlo, bez nej seslu max 3lvl. pokud ho mam ovsem nasazeny, dokazu si kouzlo pripravit do quick slotu. pak plast sundam a kouzlo z quick slotu mohu stejne sesilat. navic, jako bonus, to v takovem pripade netestuje, jestli nemam plne ruce kramu .. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PANTARIL: ted uz treba neni potreba zavirat darkmor :)
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    KOKES: akorat to neni mapa celeho eschalonu ale pouze kontinentu Theramore:) (*doufejme, ze v dalsich dilech se dostaneme i jinam.)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: kez by se - treba od carto18 :) - takhle updatovala globalni mapa sveta... kolik veci by to ulehcilo, jak krasne by bylo videt jiz prozkoumane uzemi,... :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    nahodou jsem narazil na celkovou? mapu Eschalonu (SPOILER):
    http://i176.photobucket.com/albums/w193/Amasius/Sonstiges/Eschalon/Map.jpg
    GAF
    GAF --- ---
    jejda, ale ja ho potřebuju míchat

no díky stejně za odpovědi a tak...
    KOKES
    KOKES --- ---
    sakra, domnivas se dobre. ja zblb z toho ze mam jen divination a chtel jsem koupit predatora, ale vsim jsem si ze je to elem, takze nakonec jsem koupil kocku. Nicmene v hlave uvizl predator:P
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    KOKES: domnivam se, ze predator sight je elementalni kouzlo ...
    a krom skillu element1 musi mit jeste int10 ...
    KOKES
    KOKES --- ---
    GAF: koupis scroll a naucis se. musis mit skill arcane:divination aspon 1
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    GAF: hmm, tak v tom pripade to asi nejde .. :)
    GAF
    GAF --- ---
    a-aaano prosím. Vůbec žádné zvuky. V menu jde nastavit jenom prostředí, hudba a kroky. Zvuky zůstávají a ty nechci. O ano, žádné zvuky. Někdy...

Zkoušel jsem vymazat adresář sounds, ale to se zase hra nespustí a ručně vymazávat každý z nich na velikost 0 se mi nehce. Je jich asi 200
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam