• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    KOKES: je. jeden "divine ore sword" a ten ma 11, ale je to velkej kram a vazi 12lb
    KOKES
    KOKES --- ---
    teprv po gramukovi jsem nasel teleport, zadny mass kouzlo dosud nemam:/ bida.
    KOKES
    KOKES --- ---
    hm..vyhanim kraliky ze zahrady.. dalsi hra s sudden death.
    KOKES
    KOKES --- ---
    zabil jsem gramuka a nasel v truhle random Adamantine greatsword +10 nemagicky. jsou ve hre lepsi?
    KOKES
    KOKES --- ---
    asi, uz dlouho jsem neco takovyho nehral..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: jj, proste neco kde plati, ze lev20 mag je megakosic a valecnici zdrhaj aby se mu nedostali nadohled (zatimco na prvnim levlu je to obracene :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    nemaj. proste nemaj. fireball jsem nasel v bw v truhle. Mam desnou chut si zahrat baldura:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: magove jsou v eschalonu sracky - bud pujdes cestou space nebo se skombis s valecnikem.

v blackwateru jsem nasel vesmes vsechny aoe svitky, snad jenom fireball o neco drive ve vezi
    KOKES
    KOKES --- ---
    hele, mage na 12lvl, 70/234 life/mana pasek 5life/mana, prsten20mana 5mana..to je asi tak vse na manu. jinak nachazim tuny veci na +life/dmg/tohit/armor. na +mana minimum, stejne jako mage v hrach od blizzardu. aoe kouzla jsem videl akorat jednou v blackwateru, to jsem nemel prachy, pak uz ne..takze vlackovani neprichazi v uvahu. ted prachy mam ze nevim co s nima, ale nic nekoupim..
    ty itemy jsou na 12lvl normalni? nebo jste meli lepsi?

Kdyz to srovnam s magama v baldurovi..sakra. tam to byli Magove..takovej timestop s makrem na nahazeni ochrannych kouzel..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: a prave proto jsme banda civilistu a ne hrdinove :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    LOBOTECH: ja bych takhle mydlil elitni duchodce
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Ci voe ja snad fakt budu muset zacit expit v tech stokach, tam me snad nezahnou....
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: pak neni co resit, nez udelas prvni level, sejmou te knechti za vrazdu uvnitr hradeb :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Tak tos nikdy nekrmil zvirata zda se. Zkus to a uvidis ten challenge od spravcu :P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: zoo ma chalenge rating nula :P
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Od ceho mame zoo neasi?! Budu honit expy tam a na dingnuti si koupim ve zverimexu potkana :P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: a jsi kvuli tomu ochoten prolezat nasi kanalizaci a vybijet krysy? :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KOKES: Ja chci levely do realnyho zivota s neomezenym level cupem...... jen si to predstav, by sis nasetril expy, vecer se uplne silenym spusobem ozral, rano by ses probudil s ukrutnou kocovinou, prastil prichystanyho potkana v kleci pantofli do hlavy - DING!!! a zas by bylo dobre.......
    KOKES
    KOKES --- ---
    DANIELSOFT: ding se vyuziva skoro ve vsech gamesach, namatkou diablo, wow, ajanevim.. pamatuju, jak jsem v hloucku potvor s healthem na nule touzebne cekal na kill co mi dingne:)
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    NAVARA:

treti portal vede do prizemi goblini citadely a odtud se take aktivuje (tusim pomoci paky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam