• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: pri vybuchnuti ohne dostanes cursu, vsecky staty na 10 :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: na tom by neco mohlo byt, tady je slabsim povolanim kouzelnik, tak by to mohl mit snazsi :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Na tu zlatou sochu sem kliknul, okolo bouchnou ohne a vyskoci par pidimuziku :o) Takovyhle veci me ale moc nebavej, bych si pripadal jak cheater :)

Jinac nekdo tu mluvil o kralickach nebo cim, takovej kvest sem nikde nepotkal, o co go?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NAVARA: Nebo proste kouzelnik dostava levely za expy jinak nez zlodej. Je tomu tak v ADaD, proc by to nemohlo byt tady?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: uvnitr citadely je takova zlata socha - mnohokrate na ni poklikej a budes mit o zabavu postarano - nejaky curse-remover vhodny :)

lokaci kde se daji udelat vlacky je mnoho, ale porad to nevysvetluje vice xp - ledaby hra mela nejaky challenge-rating?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOBOTECH: Pres dvere jsem nezabil vubec nic, skoda expu
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Jo citadela je skvela :D Vsude vyskakujou zeleny muzicci a skacou primo na hrot mece :D Tak to ma strejda Lobo rad :) Skoda, ze tam takovejch lokaci neni mnohem vic :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    tusim ze nejakou tu tisicovku jsem dal treba tim vymlacenim citadely - ogry jsem objevil az pote :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja uz sme prisel na to proc mate tak malej lvl! Vsechny potvory lakate k padacim dverim a zabijite je pres dvere a tim dostavate malo expu!!! Vase hrichy jsou odhaleny!!!! :P :)
    SEPHIROTH
    SEPHIROTH --- ---
    DOCKINEZ: mam podobny problem, okrem random prepadov uz nemam kde nabrat ani exp. Lvl 17, a chyba mi cca 15k do 18tky. 19-20 mi pridu krajne neralne
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOBOTECH: To je pravda, to jsem opravdu neudelal :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Treba si nevykydlil vsechny obyvatele mesta!!!! :P :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ech, kdyz napisu, ze jsem nemel koho zabijet, tak tim myslim, ze uz na mne skutecne nezbyli zadni nepratele, ktere bych zbavil svetskych starosti :)

Nemam sajnu, jestli je nekde schovany megadungeon, ze kteryho dostanu dalsich 50 000 xp, ale proste mi to nepripada mozny. Dalsich mozna 5k bych jeste nekde vyhrabal (pokud budu hodne spat a nechavat se prepadavat :), ale 50k fakt ne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: chci vedet, jestli jsi kydlil vsechny mrchy, nebo jsi je schovan ve stinu obchazel :) jinak mi totiz neni moc jasne, kam se vsechny ty expy vyparili, zadne nahaneni expu ala socha demona jsem necinil
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NAVARA: Co ti na to mam rict, chces poslat save? Na 14. levlu uz jsem nemel koho zabijet, vsechny mapy jsem mel prochozeny (no dobre, na vrsku majaku jsem nebyl) a questy splneny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: pri beznem bojovani, bez cesty vyhybani se protivnikum? (thiefa)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NAVARA: Muj questbook je prazdny, v kazdym meste mam splneno. Schvalne zkus nahodit nejaky "vedlejsi" quest.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: ty hlavni ano, ale vedlejsi? to by jsi se musel vetsine boju vyhybat...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NAVARA: Ja jsem na 14 levlu nemel co dalsiho delat, vsechny questy splneny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: to mne na tom stve - kdyz neco vypacis, tak ten klic nezmizi :)

chronometr jsem nikda nepouzil (zustal v sudu), ozubene kolecko tusim zmizelo samo, takze asi pouziti ma (klic?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam