KAREN: ja bych volila to tofu klasicke ciste, s toho se pak da udelat pomazanka s pazitkou, cibulkou, orisky, nebo na sladko, jak na sladko to necham na tobe:)staci to pekne rozmackat, rozmixovat, naredit treba sojovym mlekem, vodou, olejem co doma najdes, aby to ziskalo tu konzistenci jako u tvarohu, navrh muzes dat jeste ovoce a mas desert
(...pracujes s tim jako s normalnim tvarohem...)
k tomu vsemu se da koupit levne a ve velkem u vietnamcu
dalsi alternativa sojove jogurty, soj.pudink..
dale smazene neobalovane tofu taky moc dobre(ted je treba celkem kosa, tak zahrivaci smazene veci prijdou i vhod:)a tobe obzvlast, chce to zahrat aby se ti ty hleny uvolnili(mlecne vyrobky maji chladivy ucinek), zahrivaci:feferony, zazvor,myslim ze i cibule(sirup), zabaly,
ja mnela podobny problem s h.a d. cestami, nevyresila mi to teda MB, ale spis jsem "tu nemoc" vzala jako uhlavniho nepritele, s kterym se musim vyporadat, tak jsem nad tim "zameditovala", nevim jak to napsat, nekdy se proste nektere veci vraceji protoze chceme aby se vratili, odpoved jak na to mas v sobe, nekdy pomuze zasah do zmeny vnimani(treba slupky s opiovych makovic, ale decentne, jde se jen uvolnit a zapomenout a nechat odejit)