• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    SVA
    SVA --- ---
    VRINDAVAN: ty se omlouvas furt a vsude, paradoxne i za to, ze se omlouvas
    LILY
    LILY --- ---
    VRINDAVAN: Omluva přijata. :)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    LILY: omlouvám se že se omlouvám ;-D už se omlouvat tedy nebudu. :o)*
    LILY
    LILY --- ---
    VRINDAVAN: ..se mi furt neomlouvej..
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    LILY: vím že ne.šak jsem nepsal aby jsi ho pekla kůli mě.:) jen že mi nechutná. jestli to tak vyznělo,tak se omlouvám. :)
    LILY
    LILY --- ---
    VRINDAVAN: Však já jsem ho nechtěla péct qůli tobě, ale qůli sobě. :)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    LILY: jj,vím že jsi to nedělala Ty. cukroví moc nemusím,mamka dělá každý rok i celozrné veganské,ale nák mi to nechutná. nejsem na cukroví. tak uvidíš zase takové cokroví se hodí,hlavně když tím někoho obdaruješ nebo mu chutná. to vždy zahřeje.:o)
    LILY
    LILY --- ---
    VRINDAVAN: No to já nic, to někdo jiný. Já jsem žádnou sladkost nedělala ani nepamatuju.
    Dokonce uvažuju o tom, že bych se letos vykašlala na tvorbu mého věhlasného celozrnného cukroví, páč není čas.
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    LILY: uhhhhhmmmm,aaa ham, chramst. tomu říkám veg.žraso! ;o)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    včera jsem si koupil rýžovou mouku od větnamců,měli tam dva druhy,jdenu z jasmínové rýže a druhou z nákého druhu lepkavé rýže. zkoušel jsem z obou dělat palačinky a osvědčila se ta z jasmínové rýže. jsou výborný doporučuju všem. ta druhá se spíš hodí na zahuštování a podobné věci.

cena je taky dobrá 400g mouky za 25 kaček :o)
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    jinak ptal sem se na ty hrnce Jany,rikala ze maj v restauraci nerezovy zeptery,ale smalt je uplne v pohode. jen upozornovala,ze nekupovat s modrym vnitrkem,pry ze je v tom primes kobaltu. a cernej se ji taky čímsi nezdal,nejlepší smaltovej je prý s bilým vnitřkem. jinak pry jediny co v dnesni dobe clovek musi koupit z kovu,je tlakovej hrnec.
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    KERRAY: jeeee :) a moh bych ju vytahnout? z toho by mohla bejt supr ikonka.. :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: jeeeee =)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    nemam fotku jidla, ani nedelam neco, co by za fotku stalo, nebo jen zridka, ale casem vam sem dam fotku jedne krasne repy, co mi vyrostla na zahrade :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RAPAL: =)))
    uz sem neska udelal prvni fotku snidane, musim jenom koupit kabel, abych to mohl prevest do komplu a jedeeem!!!
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    DARJEEL: i když to treba neznamena že nebude sázet,nechám se mile překvapit..
    jinak si říkám,jestli na ty naše plný obědový misky,takzvané lavóry nebudem potřebovat širokoúhlej objektiv na architekturu :))
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    DARJEEL: kerray nehlasoval,asi si přečet že se nejedna o anonymni anketu :))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: zrovna neska sem si na tuhle tvoji hlasku vzpomel...
    RAPAL: jinak primotal se ke mne nakej digitalni fotak, takze to tvoje auditko muzem zaplavovat fotkama, kerrajek urco taky nakej doma vyshtracha a jedeeem...!
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    kazdopadne mi to porad prijde zdravejsi nez leccos jineho, protoze jak jsem nekde zminoval, dneska je dulezitejsi, co clovek neji, nez to, co ji...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam