• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    :) No a pak už budem úplně dokonalé ženy... i když to už vlastně sme, takže tak :DDD (berte mě s rezervou :)
    LILY
    LILY --- ---
    :)))
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: navstivim te s nozem!
    BOSSORKA: a tebe sjehlou a niti...
    REZNIK s.r.o. Vase maso, nase starost!
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    LILY: Super, ale hlavně at se mi to usadí na zadku ju? :D Jinde mám dost :)))
    LILY
    LILY --- ---
    BOSSORKA: Dám ti velmi ráda svoje přebytečná 4 kila :)
    SISTA
    SISTA --- ---
    :))
    ja se v makrobiotice spis obcas inspiruju, nez ze bych ji praktikovala.
    pred rokem jsem dostala kucharku a od ty doby jsem ozkousela jen par receptu, ze kterejch se stal nejoblibenejsim seitan obalovanej v hrasce s plznickou a jako priloha oves nebo tempehovej gulas s blansirovanou cibuli, mrkvi a fazolkama. mnam:) zbytek mejch oblibenosti bohuzel obsahuje i mlecny vyrobky nebo "nevhodnou" zeleninu, napr. moje favoritka mezi pomazankama: lucina, rajcata, tahiny, umeocet:)
    SVA
    SVA --- ---
    SISTA: kdy nám něco dobrého uvaříš?:)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    PAULINA: Hmhm testoviny jsou mnamka, to je dobre doporuceni... brisko neee, spis tvaricky :DDD
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    BOSSORKA: jednou denne plnej talir testovin s kapkou olivovyho oleje a po tydnu ti zacne rust brisko:-)
    ADM: mam doma "100% panensky kokosovy olej" od TRADISI TIMUR (http://www.alo-visions.cz), koupila jsem ho na vystave ECOLIFE v Praze, byla jsem zvedava.. jak uz jsem rikala, je vyrazne aromaticky, ale jinak jsem spokojena:)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    PALEONTOLOG: hele ono to tak ostry nebude, funguju uz dost dlouho bez zivocisnych zdroju a drobecek nejsem :-)....
    BOSSORKA: orisky, tahini atd - spousta tuku - to se pribira jedna basen...
    ADM: zhledej Liveon, bo 999 plan http://biosvet.info/p/vyrobci/liveon/
    ADM
    ADM --- ---
    PAULINA: kde a jaky kupujes kokosovy olej?
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    žaludek je aktivní 7:00-9:00,19:00-21:00,tlusté střevo 5.00-7:00,17.00-19.00 ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOSSORKA: ale tak uvidíš, co ti místní poradí, samej vegoš, zajímaly by mě rostlinné doplňky esenciálních bílkovin ;-)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    PALEONTOLOG: posilovat...?!... no to asi ne... asi zacnu pit aspon jedno pivo denne... jj to mi to tak sluselo kdyz sem mela 60 kilo... kde ty casy sou... bilkoviny sou fer, to by slo doplnit :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOSSORKA: posiluj, jez bílkoviny, pij hodně vody, posiluj, jez bílkoviny..
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    Chjo potřebuju přibrat aspon 4 kila, co mám jíst?! :)
    SVA
    SVA --- ---
    LILY: aha. tak to je.. tak to tomu uličnikovi co mi to nakukal pěkně spočítam, mně se to nějak nezdálo, když mám hlad hned za pul hodiny po stavani;)
    SLAUGHTER: ja mám hodně rychlí metabolismus, jídlem se většinou neuklidňuji
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    LILY: Že se všecko sere, bych svedla na období zvýšeného magnetismu... aneb březen to jistí ;).... a neboj nebude to blbý do nekonečna... pak to zas půjde nahoru... mno autosugesce je fajn, ještě je dobrý přitom sedět v autě, to má pak double účinky ;D
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SLAUGHTER: jjjj, ja jen ze z dostupnych jidlonosu je opravdu spise pouzitelny ten kovovy nez plastovy... neni to idealni, jak kdyz vsechno spapkas doma po uvareni, ale zase lepsi nez cokoliv, co bezne koupis ve meste na jidlo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam