• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    by mě zajímalo, nakolik si děláte iluze o velkopěstování užitkových potravin, od řepky olejky, přes slunečnice, konopí, sojy,, :)
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    Kdo nechce jíst kovem, doporučuju jídelní hůlky :) nebo dřevěnou lžičku, kdo si nepotrpí na orientální vymoženosti ;-)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    VRINDAVAN: Jj produktum z velkochovu se snazim vyhybat, i kdyz ne vzdy to jde (maslo, lucina, obcas nekde v resturaci to maso).
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    BOSSORKA: ty domácí chovy to se dá,to je pohoda,ale ty velkoběsy to je hnus.;o)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    a ještě navíc jim maso (to už sem totální lůzr...:D ale ten ovárek z domácího prasátka byl moc dobrej a dvakrát do roka může bejt :D )
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    se taktéž přidávám do klubu: "mb je pro mě inspirací"... :) dřív jsem to striktně hrotila a byla jsem víc neštastná, než štastná, ted sem to hodně rozvolnila a jak je mi dobře :)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    SISTA: to máme stejně,také je to pro mě inspirace,je tam spoustu zajímavých věcí.mně ted uchvátily pickle.:)
    SVA
    SVA --- ---
    ja myslím že pokud k tomu někdo nemá gen. predispozice tak se může snažit jak chce a nepřibere, no a když nakonec přibere tak tam kam nechce, to vyžaduje pevnou vuli to regulovat cvičením... těch faktoru proč to nejde nahoru může být více, ale nemyslím si že by nejezení oříšku mohl byt jeden s mnoha, i když kdo ví...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PALEONTOLOG: imho narocny ukol. jest to, kde jich je hodne: soja, rajcata, ?goji?, seminka a orisky.. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SLAUGHTER: já vím, ale v tom případě se tě zeptám, jeslti bys nedokázal poradit rostlinnou náhradu za živoč. esenciální bílkoviny :-)
    SVA
    SVA --- ---
    SISTA: ty jo ten guláš zní dobře, hmm:) to musím ozkoušet, u mně jde taky spíš o inspiraci než praxi(zatíím:)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    :) No a pak už budem úplně dokonalé ženy... i když to už vlastně sme, takže tak :DDD (berte mě s rezervou :)
    LILY
    LILY --- ---
    :)))
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: navstivim te s nozem!
    BOSSORKA: a tebe sjehlou a niti...
    REZNIK s.r.o. Vase maso, nase starost!
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    LILY: Super, ale hlavně at se mi to usadí na zadku ju? :D Jinde mám dost :)))
    LILY
    LILY --- ---
    BOSSORKA: Dám ti velmi ráda svoje přebytečná 4 kila :)
    SISTA
    SISTA --- ---
    :))
    ja se v makrobiotice spis obcas inspiruju, nez ze bych ji praktikovala.
    pred rokem jsem dostala kucharku a od ty doby jsem ozkousela jen par receptu, ze kterejch se stal nejoblibenejsim seitan obalovanej v hrasce s plznickou a jako priloha oves nebo tempehovej gulas s blansirovanou cibuli, mrkvi a fazolkama. mnam:) zbytek mejch oblibenosti bohuzel obsahuje i mlecny vyrobky nebo "nevhodnou" zeleninu, napr. moje favoritka mezi pomazankama: lucina, rajcata, tahiny, umeocet:)
    SVA
    SVA --- ---
    SISTA: kdy nám něco dobrého uvaříš?:)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    PAULINA: Hmhm testoviny jsou mnamka, to je dobre doporuceni... brisko neee, spis tvaricky :DDD
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    BOSSORKA: jednou denne plnej talir testovin s kapkou olivovyho oleje a po tydnu ti zacne rust brisko:-)
    ADM: mam doma "100% panensky kokosovy olej" od TRADISI TIMUR (http://www.alo-visions.cz), koupila jsem ho na vystave ECOLIFE v Praze, byla jsem zvedava.. jak uz jsem rikala, je vyrazne aromaticky, ale jinak jsem spokojena:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam