• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    MYKO
    MYKO --- ---
    BOSSORKA: ja bych doporucil zmenit ikonku ;)

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BOSSORKA: v brne brontosauri.. :)
    SVA
    SVA --- ---
    AZUZ: mnau:)kočička ráda mlíčko?
    SVA
    SVA --- ---
    SUNRISE: zkoušela jsem hůlky ale jaksi nejde:)
    PALEONTOLOG: všude se něco najde;)

ono mimo odběr mléka, jako že kdysi jsem chtěla mít taky to mlíčko od kravíčky lízinky jsem zašla kusek za město poptala se pár místních, našla "dodavatele"a pak vždycky sedla na kolo jednou za týden...to byly tenkrát vegošské časy

proč to zminuji, myslím že to tak může fungovat i s těmi rostlinnými produkty...a k tomu za lidový dukát
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    BOSSORKA: zatím tam jsem. určitě tam zajdu,dobré vědět,vynikající!
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    VRINDAVAN: Ty ted bydlis v Olomouci? :) To je dobré... v tý Duze se to dělá tak, že si vžycky na papír (co je tam na nastence) napíšeš, co chceš na další týden za mléčný výrobky/či zeleninu a jdeš si to vyzvednout až ten další týden :) (omluvte me vyjadrovaci ne/schopnosti :D)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    BOSSORKA: parada díky moc,v olomouci jsem a zajdu si koupit.díky za info.:)))
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    SUNRISE: hůlky jsou fajn,nutí mně jíst pomaleji,ale to je asi tím že to moc neumím....
    nejraději jím rukama když to není polévka;o) dřevo mám rád,myslím že kov ničí zuby.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    VRINDAVAN: Tady v Olomouci chodím pro mlíko do Duhy (jakože ta organizace Hnutí Duha), maj to přímo od pána, co pěstuje kravičky, 1,5l za 31káčé... dneska sem měla kakao k snídani a nádhernej pocit celý dopoledne :) Třeba jim to v Brně taky takhle funguje v nějakých těch organizacích, kde by se dalo mlíčko sehnat v brně by možná věděl id AYOS
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    BOSSORKA: mě taky ne i když maso nejím náký ten mléčný výrobek proběhne. sním o domácím mléku kde bych mohl kupovat přímo od Stračeny.;o)
    zatím jsem nenašel.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    by mě zajímalo, nakolik si děláte iluze o velkopěstování užitkových potravin, od řepky olejky, přes slunečnice, konopí, sojy,, :)
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    Kdo nechce jíst kovem, doporučuju jídelní hůlky :) nebo dřevěnou lžičku, kdo si nepotrpí na orientální vymoženosti ;-)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    VRINDAVAN: Jj produktum z velkochovu se snazim vyhybat, i kdyz ne vzdy to jde (maslo, lucina, obcas nekde v resturaci to maso).
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    BOSSORKA: ty domácí chovy to se dá,to je pohoda,ale ty velkoběsy to je hnus.;o)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    a ještě navíc jim maso (to už sem totální lůzr...:D ale ten ovárek z domácího prasátka byl moc dobrej a dvakrát do roka může bejt :D )
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    se taktéž přidávám do klubu: "mb je pro mě inspirací"... :) dřív jsem to striktně hrotila a byla jsem víc neštastná, než štastná, ted sem to hodně rozvolnila a jak je mi dobře :)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    SISTA: to máme stejně,také je to pro mě inspirace,je tam spoustu zajímavých věcí.mně ted uchvátily pickle.:)
    SVA
    SVA --- ---
    ja myslím že pokud k tomu někdo nemá gen. predispozice tak se může snažit jak chce a nepřibere, no a když nakonec přibere tak tam kam nechce, to vyžaduje pevnou vuli to regulovat cvičením... těch faktoru proč to nejde nahoru může být více, ale nemyslím si že by nejezení oříšku mohl byt jeden s mnoha, i když kdo ví...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PALEONTOLOG: imho narocny ukol. jest to, kde jich je hodne: soja, rajcata, ?goji?, seminka a orisky.. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SLAUGHTER: já vím, ale v tom případě se tě zeptám, jeslti bys nedokázal poradit rostlinnou náhradu za živoč. esenciální bílkoviny :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam