• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MLIBREVIRGEA: krupani neni nutne z duvodu chybeni neceho, klouby muzou byt jen zatuhly...
    a propos, chlastani s mb nejde moc dohromady, alkohol muze demineralizovat a stravou potom nepokryjes mineralni a vitaminovou potrebu...
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    DARJEEL: mno prave od ty doby, co cvicim, a to cvicim vicemene nenarocny cviky. delam dva, u kterych mi krupe bud kyclich a nebo v kolenouch, proto resim ty klouby, docela bych chtela, aby to prestalo, aniz bych musela prestat (tak to resim zatim intenzitou).. tvou odpoved jsem pochopila, btw. jen podotknu, ze otazky byly dve.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MLIBREVIRGEA: ptala si se, co ti chybi, kdyz se ti za nehty udela bila srazeninka, odpoved zni vapnik... na klouby nevim, mozna bys mohla treba cvicit, jidlo neni samospasitelny...
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    (tedka jsem se pekne prezrala, chichi)
    DARJEEL: mno u tech kloubu.. jooo, vrzou.. imo tam bude chybet este neco, ale co.. neguglila jsem nic. vapnik, hhmmm, diky, zkusim
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MLIBREVIRGEA: chybi vapnik
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    MLIBREVIRGEA: začal bych určitě s řasama,kdyžtak mě doplňte :)

MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    pls o radu, zacinaji me bolet kolena, poradite mi, co je dobry na klouby, co mam zaradit nebo na co z potravin se zamerit?
    a jeste jeslti vite nekdo, co chybi v tele, kdyz se na nehtech delaji bile skvrny?
    SVA
    SVA --- ---
    jestli to nebude ta pani kubikova, ale nevim...
    SOUTHGOER
    SOUTHGOER --- ---
    Videla jsem, potesilo:) Akorat bylo ustrihly pred zaverecnejma titulkama a me by docela zajimalo, kdo tam ucinkoval..zejmena ta pani s trampolinou, jestli to neni nejaka znama odbornice. Nevis?
    SVA
    SVA --- ---
    hm,koukni na video, je sice stary ale dojalo mne:))fotky nejsou moje, ale mam uz taky peknou sbirku fotek, akorat docela nekvalitnim fotakem...
    SOUTHGOER
    SOUTHGOER --- ---
    SVA: Mnam! Velmi lakavy fotky, smekam.)
    SVA
    SVA --- ---
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    (samozřejmě bez záruky, nestudoval jsem věrohodnost zdrojů atd...)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    hm, zajímavé... http://en.wikipedia.org/wiki/The_China_Study
    rakovina, diabetes II. typu, srdeční choroby spojené s konzumací živočišných proteinů... že by drobné plus pro makrobio? :)
    SOUTHGOER
    SOUTHGOER --- ---
    Ahoj, prave se mi vari hrnec merunkove marmelady a je mi lito vyhodit jadra. Tusite co s nima? Treba caj? V jakem pomeru? Docetla jsem se, ze ve vetsim mnozstvi maji byt toxicka... Dekuju.)
    SVA
    SVA --- ---
    ahoj

zvu všechny na blešák(výměnný bazarek:) a další program...viz níže
    jde o kombinaci freeshopu a blešáku - kdo chce přinést věci free, super, ale kdo třeba má něco speciálního, za co chce něco dostat, taky pohoda :), na místě to pak oddělíme, bude velká free hrabohromada a do polic můžem vystavit ty vychytávky s cenou :)

další program: work shop s tričkami, ochutnávka "makrobiotiky" , cvičíme kdo co umíme, dětský koutek, malovací kroužek, recitace "šuplikových básní", alternativní divadlo koho co napadne témata: hajzl papír, zamilovala jsem se do slimáka:),...uf jsme prostě otevřeni všemu a to už od 14 do .... tento čtvrtek, místo konáni: metro zastávka luky, k zahradkam 47, proz. na tel: 732 512 431, organizatoři: sva, ivo, continuity

zajemci se prosím ozvěte do pošty předem kvuli omezené kapacity
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DARJEEL: urcite je to hodne prijemna dovolena, kamarad si to nemuze vynachvalit ;) co se tyce toho, co pises dal, tak s tim uz tak uplne nesouhlasim, ale to je nepodstatne ;)
    mimochodem cetl jsi si co tam kucharka bude pripravovat za dobroty? rekl bych, ze to musi byt velka parada :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DRAGON: jj, to muze byt prijemna dovolena, jen ta makrobiotika je spis pro mirny pas, nez jadranske prostredi, kdyz tam clovek bude, tak nevim, jestli spis neprijmout stredomorsky standard, to jen tak na okraj, no flame ;]
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    pozde ale prece :))
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    to mi připomíná,že pětidenní makrobio strava bude i na retreatu viz http://12snivcu.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam