• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    SVA
    SVA --- ---
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    (samozřejmě bez záruky, nestudoval jsem věrohodnost zdrojů atd...)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    hm, zajímavé... http://en.wikipedia.org/wiki/The_China_Study
    rakovina, diabetes II. typu, srdeční choroby spojené s konzumací živočišných proteinů... že by drobné plus pro makrobio? :)
    SOUTHGOER
    SOUTHGOER --- ---
    Ahoj, prave se mi vari hrnec merunkove marmelady a je mi lito vyhodit jadra. Tusite co s nima? Treba caj? V jakem pomeru? Docetla jsem se, ze ve vetsim mnozstvi maji byt toxicka... Dekuju.)
    SVA
    SVA --- ---
    ahoj

zvu všechny na blešák(výměnný bazarek:) a další program...viz níže
    jde o kombinaci freeshopu a blešáku - kdo chce přinést věci free, super, ale kdo třeba má něco speciálního, za co chce něco dostat, taky pohoda :), na místě to pak oddělíme, bude velká free hrabohromada a do polic můžem vystavit ty vychytávky s cenou :)

další program: work shop s tričkami, ochutnávka "makrobiotiky" , cvičíme kdo co umíme, dětský koutek, malovací kroužek, recitace "šuplikových básní", alternativní divadlo koho co napadne témata: hajzl papír, zamilovala jsem se do slimáka:),...uf jsme prostě otevřeni všemu a to už od 14 do .... tento čtvrtek, místo konáni: metro zastávka luky, k zahradkam 47, proz. na tel: 732 512 431, organizatoři: sva, ivo, continuity

zajemci se prosím ozvěte do pošty předem kvuli omezené kapacity
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DARJEEL: urcite je to hodne prijemna dovolena, kamarad si to nemuze vynachvalit ;) co se tyce toho, co pises dal, tak s tim uz tak uplne nesouhlasim, ale to je nepodstatne ;)
    mimochodem cetl jsi si co tam kucharka bude pripravovat za dobroty? rekl bych, ze to musi byt velka parada :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DRAGON: jj, to muze byt prijemna dovolena, jen ta makrobiotika je spis pro mirny pas, nez jadranske prostredi, kdyz tam clovek bude, tak nevim, jestli spis neprijmout stredomorsky standard, to jen tak na okraj, no flame ;]
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    pozde ale prece :))
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    to mi připomíná,že pětidenní makrobio strava bude i na retreatu viz http://12snivcu.cz
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Zdravim Vás,
    kamarádka mi nabídla velmi zajímavou věc. Já bohužel nemohu, tak pokud by někdo z vás měl chuť a čas přidat se na tuhle zajímavou plavbu, tak ji napište.
    Byla by moc ráda, protože ti lidé, kteří to zařizují, to v případě nezaplnění, budou platit z vlastní kapsy a třeba by si to příští rok už rozmysleli, podnikat něco takového.
    A to by byla velká škoda.

------------ Původní zpráva ------------
    Od: zdenka.hofmannova@centrum.cz
    Předmět: Makrobiotická dovolená na moři
    Datum: 03.4.2009 19:42:54
    ----------------------------------------
    Milí přátelé,

chtěla bych Vás informovat o makrobiotické dovolené na moři, kterou organizuji
    společně s přáteli Olgou Uhrin, Livií Lorincz a Stevem Pazsitskym, se kterými se
    znám z Kushi institutu v Holandsku. Vzhledem k tomu, že je problematické najít
    dovolenou s kvalitní makrobiotickou stravou, dohodli jsme se, že zorganizujeme
    pro přátele s podobnými zájmy (nejen o stravu) plavbu na chorvatském Jadranu.

Pronajali jsme tedy loď s profesionální posádkou a na týdenní dovolenou
    vyplouváme 13. června 2009 z chorvatského Splitu. Loď je pro 40 lidí. Kajuty
    jsou většinou pro dvě osoby (dvě jsou pro tři) a v každé je sprcha a toaleta (5*
    loď). Loď je moderní (pouze tři roky stará), stabilní a prostorná. Je zde ji
    dostatek prostoru pro cvičení jogy nebo do-in, tančení a opalování…

Plánujeme, že bychom skoro každý den pluli na jeden z mnoha chorvatských
    ostrovů, kde bychom mohli plavat a slunit se na pláži či mohli obdivovat krásy
    ostrova a odpoledne vždy přijeli do nového romantického městečka, kde bychom
    zakotvili a zůstali do rána.

Vařit nám po celou dobu bude profesionální makrobiotický kuchař ze Španělska
    (tři krát denně včetně dezertu).

Pro více informací můžete navštívit naše webové stránky http://www.wholefoodcruise.com,
    které jsme za tímto účelem začali připravovat (stále je ještě vylepšujeme) nebo
    kontaktujte přímo mě.

Ráda zodpovím vaše dotazy, případně se s vámi sejdu. Pokud byste chtěli
    rezervovat místo na lodi, napište mi email nebo vyplňte formulář na webu.

Chtěli bychom zdůraznit, že tuto dovolenou organizujeme pouze z nadšení pro
    dobrou věc, neděláme to za účelem zisku. Nejsme profesionální cestovní agenti...
    Pokud porovnáte ceny se společnostmi, které ve stejné lokalitě nabízejí
    makrobiotické dovolené, tak hned uvidíte, že my tuto dovolenou děláme jen za
    náklady.

Těšíme se na vás v červnu!!!

Zdeňka

ja ještě dodám, že momentálně to stojí na celý týden all inclusive nějakých 350EUR, což je dle mého úplně luxusní.

držím palce :)

Zdenka Hofmannova
    zdenka.hofmannova@centrum.cz
    Tel: +420 776 26 11 33
    http://www.wholefoodcruise.com/contact-cz.htm
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    čistá špína, špinavá čistota - žádný rozdíl...
    SVA
    SVA --- ---
    SLAUGHTER: no ty máš teda známosti...
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    PASH: neonarcisté bývají také veggie...
    PASH
    PASH --- ---
    SVA: no trebas velka cast hc sceny je straight edge... takze bych tohle vazne nechal bejt
    SVA
    SVA --- ---
    SLAUGHTER: jen do te doby nez to reknes nahlas ale to si zase odbocil, nic mene je mi to fuk
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: zas tak moc mi to nemyslí...
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Myslíš, že s tebou souvisím? :)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    SVA: když budeš chtít, najdeš souvislosti čehokoli kdekoli. Takovou moc má naše mysl.
    SVA
    SVA --- ---
    PASH: vetšinou je to vegetarianstvi ktere se projevuje v hudebnich stylech, nevim teda jaka je treba soucasna scena hc, punk, sky, ale myslim ze se zas tolik od mych dob nezmenilo...no a stejne nebavim se o tom jestli je to nekde jinde, ale o tom jestli se to stava pomalu soucasti subkultury daného stylu o kterem tady je reč
    PASH
    PASH --- ---
    SVA: to bych teda vubec nespojoval... :D mozna si se na jinych scenach jen tolik neptala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam