• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Když blues, tak blues.. Chebský viadukt zničený spojeneckým náletem v dubnu 45.

JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---

The-Train-Graveyard-0
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---

In 1986, Southern Pacific's GS-4 "Daylight" 4-8-4 Number 4449 ran a memorable excursion from the Northwest US to the World's Fair in New Orleans. The train paused for the night in Fresno, CA, and the next morning it headed south toward Bakersfield and the east.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---

Train and Truck Driving Along Parallel Path
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Nalezeno v googlu:

These train tracks carry electric trains from the Peabody Coal company which mines coal just off of highway 160 in northern Arizona. So even though the song was written about a place in WV, these tracks do carry Mr. Peabody's coal train...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---

Frankfurt trains
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    FALLENANGEL: Vzpomínky, vzpomínky...
    :)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Něco obrázků třebíčského nádraží

http://www.vlaky.org/cd949.jpg

http://www.vlaky.org/cd948.jpg

JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    FIN: Resp. rád bych se někam vypravil ještě teď v zimě, ale pouze za předpokladu, že začne normálně sněžit a přestane být tato šedá, beztvará a nic neříkající divnost.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    A tady jedno naše nádraží v Lysé:

JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    FIN: Mám to v plánu a budeš pochopitelně včas pozván.
    FIN
    FIN --- ---
    JOSEF_K: co na jaře udělat pár víkendových výletů? někam dojet dráhou, projít nějakou tu zarostlou opuštěnou trať a pak zas v neděli domů (raději autobusem, abychom v pondělí stihli práci:-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    FIN: Byl jsem tam znovu letos na jaře a nic se nezměnilo. :-)
    FIN
    FIN --- ---
    HARALD: myslíš, jak jsme jeli na one-shot? jo, jo, roztomilý smrad-platz :-)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    JOSEF_K: Nádraží v Lysé je tak velké proto, aby si měli kde feťáci vařit perník (viděno na vlastní oči). Je pravda, že ta nová bude není nikterak vzhledná, ale podchod mi přijde praktický...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    HARALD: Tam jsem byl naposledy, když mi byly tak dva roky, takže nemůžu soudit. Dost depresivně na mě vždycky působily Vysočany. Zvláště ten průchod k metru, co vypadá jako středověké katakomby:). Dále mě vždycky fascinovalo Hl. n. v Ostravě, kde ještě nedávno (možná dodnes, ale dlouho jsem tam nebyl) byly seřazeny nápisy nad vchodem v tomto pořadí: ВХОД EINGANG VCHOD.
    HARALD
    HARALD --- ---
    JOSEF_K: Když se bavíme o kvalitě nádraží, jeden z nejhorších zážitků z evropských nádraží mám z Bratislavy. Tak zamočené a smradlavé nádraží okupované bezdomovci jsem jinde neviděl.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    HARALD: Zázrak to rozhodně není, ale plánovaný projekt bych za zázrak taky neoznačil. Nicméně pořádná oprava té budovy od pana Fanty by byla asi vhodnější. Tomu rekonstruovanému úseku už stejně nepomůže ani svěcená voda.
    HARALD
    HARALD --- ---
    JOSEF_K: Z Wilsonova nádraží stojí za rekonstrukci jenom ta budova, co je na sever od magistrály (BTW, jeden jediný barák z Vinohrad v pražské památkové zóně). To, z čeho vzniká nákupní zóna, bylo vybudováno v sedmdesátých letech minulého století a žádný zázrak to není.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam