• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    KACIR
    KACIR --- ---
    Dost zajímavý řazení vlaku:

HLOH
    HLOH --- ---
    Podobné to bylo se zastávkami MHD v Budějovicích, dřív bývala každá jiná, jedna krásná druhá ne, ale všechny měli své kouzlo, no a pak je zbourali a místo nich tam dali taková akvárka z plexiskla....
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    HLOH: Nj, nádraží se nám mění na supermarkety s restauracemi ala McDonald:(. Jestli někdy budu mít nějaké děti, tak jim holt budu ukazovat staré fotky toho, co vlastně byla žaleznice. Asi podobně, jako když jsem já listovával knížkami o dinosaurech...
    HLOH
    HLOH --- ---
    JOSEF_K: Takových budek jako je ta zastávka ve střelné už moc není, je to škoda...
    SORRYLOOKING
    SORRYLOOKING --- ---
    JOSEF_K: ach, moje oblíbené seřadiště :)
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    KACIR: To je bohuzel to posledni, co by mne v tomto state prekvapovalo. :(
    KACIR
    KACIR --- ---
    SHADOWALKER: Tam je hlavně divný, že původní záměry byly přesnější, teď dávaj volnější ruku investorům, ti samo sebou na zeleň apod budou kašlat, páč ta jim nevydělá a z nadějnýho moderního města bude možná další panelákoviště... Uvidíme...
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    JOSEF_K, KACIR: Jj... Zkultivovat nadrazi neni v principu skodlive, ale ty (priserne odflaknute) vize.
    KACIR
    KACIR --- ---
    SHADOWALKER: Nákladovýho nádraží v principu škoda není, ale ten článek mě nepotěšil - a ani nepřekvapil...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    SHADOWALKER: Nevím, čím to je, ale v poslední vždycky, když slyším, že má někdo vizi, mě obcházejí mrákoty...

Nicméně moc tomu projektu očividně nedali. Dokonce bych řekl, že to vyfotili z výšky a ve photoshopu nahradili kontejnery panelákama a místo kolejiště dali jezírko. Vypadá to tam totiž naprosto stejně...

btw.: když Bůh dá, cca za měsíc bych konečně měl mít dobrý foťák, takže se konečně pustím do focení všeho, co jsem slíbil:).
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Meli bychom rychle uskutecnit vypravu na nakladove nadrazi Zizkov, nez z toho bude tahle hruza.
    http://www.novinky.cz/clanek/138391-radnice-ma-novou-vizi-nakladoveho-nadrazi.html
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    AILAS: No, to bys teda měl:).
    AILAS
    AILAS --- ---
    JOSEF_K: coz mi pripomina ze bych se mel pustit do tech fotek z nadrazi :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Kdo by to byl čekal, že najdu materiál i na fotkách lsečen z nyxu:).
    [ EEE @ FOTKY SLECEN Z NYXU.. ]
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JOSEF_K:: mimochodem, muj kamarad vzdycky rikal, ze v nekonecnu se krizujou koleje do praveho uhlu ;-)).
    To, jak jsem vypozoroval v auditku o vlacich, je zastoupeno v Cechach hned nekolikrat :) (tedy vlastne v Cesku). Sladka nevedomost.
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    JONEZ1: to jsem rad
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    JONEZ1: Díky. Je to bohužel psané na rychlo a dalo by se toho dost předělat. Snad se k tomu ještě někdy vrátím:).
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JOSEF_K:: tak jsem si konecne vzal chvili casu a precetl tu tvoji povidku. moc prijemny cteni.
    MLEKAR_STEIN:: a u tohodle jsem se zas dobre pobavil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam