• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    TONAL
    TONAL --- ---
    lidi, potrebuji zmenit vzhled clanku - udelat tomu pevnou sablonu (kde bude umistena fotka, kde bude ktery text...), jak na to? prepsat natvrdo nejaky zdrojak nebo jde vytvorit sablona pro clanek a jen nekde v administraci zatrhnu stejne jako sablonu pro stranky, ze chci pouzivat tuto sablonu pro clanek?

s tim souvisi zjednoduseni zadavani clanku, ktery bych rad vyresil dalsi sablonou. sem zadej nadpis, sem text, sem popis obrazku, sem podpis.
    da se to nejak?

diky moc
    TONAL
    TONAL --- ---
    WALEEK:
    cool. je to tak :) diky
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    TONAL: nevim, jestli to jde nekde nastavit nejak "centralne", ale kdyz pises novy clanek, tak v miste, kde chces, aby koncil nahled stisknes tlacitko (pod oknem s rozepsanym clankem) CELY CLANEK. A pak uz to mas hotove... ;)
    TONAL
    TONAL --- ---
    dalsi dotaz je, jak zaridit, aby mi uzivatel pridavajici clanek musel vyplnit nejake povinne parametry (a jak tam tyto povinne parametry vubec dostat)..
    Ted kdyz dam pridat clanek, tak to chce jen titulek, obsah a dalsi veci jako kategorie, zverejnit, na titulni stranku, datum od do a podobne (tohle bych uplne rad odstranil) a ja bych tam chtel pridat dalsi povinna pole k vyplneni jako treba Mesto, jak na to?
    TONAL
    TONAL --- ---
    ovsem ja mam dotaz, nikde jsem nenasel parametr, kterym bych udal, jak dlouhe maji byt nahledy na clanky a zbytek by se zobrazil az po rozkliknuti clanku, jak se tohle vyrabi?
    vazne v tom plavu jak se da
    TONAL
    TONAL --- ---
    AACHEN:
    k jednicce nevim, ale k dotazu dve bych si tipl, ze mas v parametrech modulu zvoleno defaultne 1 hlavni clanek, x clanku dalsich, 2 sloupce

takze ve vysledku ti to jeden clanek (ten jako hlavni) da pres celou stranku a dalsi clanky da do dvou sloupcu, takze zkus si pohrat s temito parametry.
    AACHEN
    AACHEN --- ---
    mám naprosto laický dotaz - budu teď při práci používat joomla 1.0, takže čerstvý začátečník. dotaz 1: do určité kategorie jsem naházel články,a i přesto, že je rozřadím jak potřebuju (a použiju reorder), na výsledný podobě webu se to neprojeví. dotaz 2: články se mi neseřadili pod sebe, ale ve dvou sloupcích, pouze první článek je ok. kde může být problém? dík za odpověď
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    TONAL: http://update.gavick.com/index.php/update/html/modules/mod_gk_news_show_gk3/3.1/ tenhle modul pouzivam na sanctuary.cz, novinky nahore a recenze a reporty napravo;)
    TONAL
    TONAL --- ---
    lidi, kterej modul mam jak pouzit, aby se hned na uvodni (titulni) strance zobrazovali tri posledni pridane clanky?
    mod_latestnews se mi nedari nacpat na titulni stranku a navic vyhodi jen nazvy trech clanku - ja bych chtel aby ukazal i kousek z nich...
    TONAL
    TONAL --- ---
    ZONICEK:
    zdar. ja zrovna delam joomlu na forpsi a vsechno beha v pohode. uz pri instalaci to hlasilo, ze hosting je rdy pro vsechno
    FABIAN
    FABIAN --- ---
    Tak se omlouvam. Sem uplne blbej - neklikal jsem vpravo nahore na Implicitni. Myslel jsem, ze se moje nastaveni ma automaticky ulozit po vyberu radiobuttonu. Proto jsem podezrival browser.
    FABIAN
    FABIAN --- ---
    SAMGARR: v adresari /cache ? tam je jen index.html s nejakym defaulnim obsahem (jen body nastavene na bilo).
    ZONICEK: jedina vec, kdyz jsem dal vyhledavat lang tam je:
    var $debug_lang = '0';
    to asi nebude ono:(. jinak ten soubor zapisovatelny je. dal jsem mu prava 777
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    FABIAN:
    Neukládá se to náhodou do config.php ? jestli tam máš povolený práva zápisu...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    FABIAN: prvni co me napada, zkousels vymazat cachce Joomly?
    FABIAN
    FABIAN --- ---
    Ahoj, neporadil by mi prosim nekdo s timto problemem?: http://www.joomlaportal.cz/component/option,com_joomlaboard/Itemid,66/func,view/catid,37/id,40675/#40675
    Dik moc
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    nemáte někdo joomlu na forpsi ? chtěl bych ten normal hosting
    https://www.forpsi.com/webhosting/normal.php
    Mysql+linux... běhá tam všechno v pohodě ? safemode atd ? :)
    Díky...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PROBER
    PROBER --- ---
    SAMGARR: Adresa webu?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Zdravim,
    na svem webu pouzivam modul SMF latest post pro zobrazeni poslednich prispevku v SMF foru a modul !JoomlaComments pro zobrazeni poslednich kometaru. Oba moduly mi zobrazuji spatne diakritiku (misto š je ? atd...). Db mam v UTF8, pouzivam !Joomla 1.5.9. Zkousel jsem do kodu modulu pridat

setlocale(LC_ALL,'cs_CZ.utf8');

ale bez vysledku. Diky za kazdou radu!
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Hledam programatora na cca 20 hodin na upravu VirtueMartu. Posta nebo 604338692 - celkem to specha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam