• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    Teda, koukam ze se to tu nejak zlazaretilo:(
    NILWINE
    NILWINE --- ---
    shuniik: ok, počítám s tebou (ovšem za předpokladu, že tě nenapadne něco podobně milýho jako fraela :D )
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Tak jsem zjistil, že nemám stan, anžto ho má půjčený můj nezvedený bratr. Můžu se k někomu ještě nacpat? Katko? :)
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    moc se omlouvam ale vypada to se mnou spatne vcera kdyz prselo jsem si udelal neco s prstem na noze a uz druhy den nemuzu behat a sotva chodit jeste me neodepisujte uplne protoze zazraky se deji ale moc to nevidim protoze bych vam tam tezko kulhal pro vlajku.
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Odjezd je v pátek v 17:00 z Roztyl busem 200016 11. Doporučuji dorazit s velkým předstihem, pokud chceme v pořádku odjet. Další bus pak jede o půl hodiny později, pak už nic.
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    hmm vidím to bledě, nadopovaný práškama jsem sice zvádnul 2 hodinovej casting, ale cestou domu jsem usinal v autobuse a uz mam zas horecku a jsem unavenej jak kdybych celej den kacel stromy.. :(

a ted mne to mrzi dvojnasob mohl jsem celou noc pokeovat do katky aby se nevyspala.. ;)
    NILWINE
    NILWINE --- ---
    jj, nějaký hromadný odjezd by byl fajn

btw. taky beru stan - a momentálně je v něm ještě jendo místo volný :)
    WILL
    WILL --- ---
    Už je stanoven nějaký hromadný odjezd? Zítra si potřebuju koupit lístek, tak ať vím na kdy
    FALCO
    FALCO --- ---
    mno fraeli jsme na tom podobne, nejdrsnejsi je ze me prvni noc bolela hlava tak ze jsem pres noc koukal na televizi abych na to nemyslel ale usnul jsem nekdy u aerobiku olgy sipkovy a dobre rano s CT ted aspon se dostanu ke kompu
    NOISETTE
    NOISETTE --- ---
    FRAEL: Myslím, že jen po pravidelně zmoknuté nachcípání:-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    frael - 38,1 teplota.. drzte mi palce

FALCO: 5denni opice? :))
    FALCO
    FALCO --- ---
    tak super, na svadbe jsem se totalne dodelal takze ted lezim v posteli a lecim se, na vlajkovou to nevidim
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Co ten trénink nakonec?
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Aha tak to jsem celkem mimo to se omlouvam ja nejak vychazel z toho ze je to uz tedka.
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Vlajková je až PŘÍŠTÍ VÍKEND! Andyho ignorujte. :)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    je to příští víkend, Andy se krapet seknul no :))
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    ANDY_ARRYN: Teda, ja mela dojem ze je to az pristi vikend? Neni to ten dalsi patek?
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Je mi to strašně líto ale musím bohužel napsat že na tu akci nemůžu jelikož mám zánět hlasivek. A přestože už mluvím normálně a je mi fain mám doporučeno fyzický klid s pohruškou strátz hlasu což je dosti pádné.........
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ISLINGTON: jasně peldricu zlanař ho :))
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Tak abychom to trosku zorganizovali napiste kdo berete stan at se s tim nemusi tahat vsichni. Ja hlasim stan pro tri osoby pohodlne, pro ctyri teoreticky. Mimochodem Shuniiku kdy ten autobus odjizdi a kolik nas musi byt na samostatny tym?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam