• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Také moc děkuju všem a hlavně Shunkovi, taktéž obdivuju Katku - a stále to nechápu:)) Po tomhle je jasné, že když 24 hodin zvládneme my, tak takový Jack Bauer není vlastně zas až tak drsný. My se po 24 hodinách ještě balili a odjížděli domů.

Momentky:
    V noci jsme byli u kempu červených (Katka, já, myslím že Will/Maasha). A tak jsme se potmě dohodli, že zakempíme a počkáme. Nejrychleji jsem úkryt našel já, jelikož jsem udělal krok stranou a spadl do jedné z jam, kde jsem i zůstal.:)

A k Shuniikovým momentkám: Ten žlutý nepřítel byl opravdu za 1. stromem, když jsem usoudil, že běžet s vlajkou po cestě je o hubu:)

A také se mi moc líbilo, jak Shuniik šířil mou pověst strašného zabijáka (skutečnost, ehm, nechme skutečností) a když jsem pak potkal Vaška od červených (killer největší), tak jsme dali duel o vlajku a on začal slovy : "Hm, ty jsi ten drsnej, že?" Pravda je, že jsem chvíli vzdoroval a pak mě zachránil Shuniik...:)
    WILL
    WILL --- ---
    Vlajkovka byla opravdu vynikající, i přes tu náročnost, hlavně běhání do kopce, nebo ještě líp zdrhání nocí do kopce ostružinama, které místy sahaly po pas. Ale jak si na to člověk zvykl, dalo se to vydržet.

Celá banda hráčů (až na jednoho, nakonec i po zásluze potrestaného) byla vážně výborná, tolik fair play hraní jsem ani neočekával:)

Těch 24 hodin byla úžasná zkušenost, zaprvé proto, že si člověk uvědomí, kolik toho vydrží a přežije, a pak ten rozdíl boje ve dne a v noci. Ta noc má taky svoje kouzlo, i když občas uděláte krok a letíte po zádech do jámy:)

K mým nejdůležitějším zjištěním patří to, že když nemám na sobě brýle, zhorší se mi výrazně i sluchové schopnosti. Pak už snad nebyly ani problémy s tou zpomaleností, doufám:)

A ke Katčinému výkonu jen to, že nejen že nám stačila, ale když jsme ráno vyrazili ke žlutým, tak jsem se za ní sotva plazil a dělalo mi fakt hodně práce držet tempo. Takže všechna čest, Katko;)
    NILWINE
    NILWINE --- ---
    musím potvrdit, že vlajková byla naprosto skvělá!!!:) a jen bych dodala, že největší dík patří asi shuniikovi, který nás do toho všeho navezl :D
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Zdárek bando! Tak podzimní vlajková je úspěšně za námi a teď nezbývá, než poreferovat, jaké že to vlastně bylo a jak naše parta hic ve složení Katka, Will, Máša a Peldric uspěla. Vypíchnu jenom to nejdůležitější. :)
    Na Roztylech jsme se u autobusů potkali s Míšou a Štěpánem, členy mého domácího týmu Kladivářů. Bylo rozhodnuto, že budeme integrování, neboť hodně našich spolubojovníků onemocnělo. Následná cesta do Louňovic byla typicky vlajková - přecpaný autobus, batohy na plošině pro kočárky a zacpa ná cesta a cesta delší o půl hodiny. A pak samozřejmě pochod cca 5 kilometrů z Louňovic do Roudného. Na místo jsme kupodivu dorazili jako první, takže jsme hned začali se zabíráním nejlepším míst a stavbou stanů. Ta byla ozvláštněna tím, že Peldric nevěděl, jak se jeho iglů staví a tak jsme strávili pěknou čtvrthodinku uvažováním, kam dát tu třetí tyčku. Když jsme dílo dokončili, vypadal chudák stan jak přejetý bagrem. :) Po vybalení jsme se přesunuli pěšky zpět do Louňovic do hospody, kde proběhla družba s týmem, které jsme se bohužel nezúčastnil, neboť jsem téměř ihned po dosednutí na židli usnul. To víte, spánkový deficit není legrace. Zpět nás naštěstí odvezl Vojta. Nechápu, jak jsme se mohli do jeho trojdvéřáku v šesti lidech a s šesti batohy vejít. Raději jsme šli hned spát, abychom nabrali síly.
    V noci byla docela zima a tak jsme byli ráno docela vymrzlí. O tom lépe se nám vstávalo. Najedli jsme se a pak už se začala číst pravidla, rozdělovat výseče, přidělovat barvy a podobné věci. V půl jedenácté, to jest s typickým zpožděním, jsme vyběhli do naší výseče a hra započala.

Následuje popis týmů a lokací jejich kempů:
    červení - Zbytky z bitky
    Tým vedený Vojtou Luhanem. Vylosovali pravou výseč, území zvané Jámy. Kemp umístěn neoriginálně v jedné z jam poskytoval velkou výhodu obráncům. Přístupnost byla ze všech stran, nicméně mimo cestiček byla celá oblast porostlá ostružiním. Les různě staré smrky, terén plný proláklin, cca 50 metrů pod kempem silnice, cca 100 metrů za kempem pole. V noci bez světla nepřístupné.
    zelení - Kladiváří
    Tým vedený Štěpánem Černušákem. Vylosovali jsme druhou výsek zprava, území za trafem. Kemp byl umístěn v pruhu mladých listnatých stromů, z obou stran obklopen několik metrů širokým hustníkem. Terén mírný svah (kemp zhruba v jeho polovině). Cca 100 metrů pod kempem lesní cesta a pole. Kolem hustníku starý smrkový les. V noci bez světla přístupné velmi obtížně.
    černí - tým Šneků
    Tým vedený Ondřejem "Šnekem" Kolafou. Vylosovali střední výseč, území pod blázincem a okolí písků. Kemp postaven v hustníku, obtížně přístupný z libovolného směru. Terén rovina, cca 50 metrů pod kempem pískový svah, cca 10 metrů nad kempem terasy. Okolí hustníku starý smíšený les. V noci bez světla nepřístupné.
    modří - zřejmě nepojmenovaný tým
    Tým vedený čert ví kým. Tvořený převážně nováčky. Vylosovali druhou výseč zleva, území centrálního kopce na blázincem až k poli. Kemp umístěný na plácku uprostřed hustníku. Velmi obtížně přístupný z libovolného směru. Terén vrch kopce. V noci bez světla nepřístupné.
    žlutí - Žluté stránky
    Tým vedený Petrem "Exem" Novákem. Vylosovali levou výseč, území za barelem. Kemp umístěný v pruhu mladého listnatého lesa, z jedné strany kretý hustníkem. Velmi dobře přístupný. Terén velmi mírný kopec. Cca 50 metrů pod kempem lesní cesta. V noci od cesty bez světla relativně přístupné.

Zajímavé momenty jednotlivých hráčů (o kterých já, Shuniik, vím ) :
    Will
    V boji tři na dva sám zabil všechny tři protivníky, byť jeho spolubojovník padl.
    Jeho neschopnost určit zdroj volání a občasná extrémní zpomalenost byly téměř legendární.
    Katka
    Perfektní zastavení a zlikvidování útočníka, který napadl náš konvoj dvou vlajek.
    Dokázala držet krok s většinou kluků v týmu, za což jí patří můj obdiv.
    Máša
    Deset minut před přestávkou vyběhl z kempu mrtvých a do přerušení hry stihl získat zabití a vlajku.
    Ač byl schopen projít s vlajkou nepozorován skrz velkou skupinu nepřátel, kolem kempu pak ale bloudil asi čtvrt hodiny, než ho našel.
    Peldric
    Takové nadšení při prvním zabití soupeře, jaké prožíval Peldric, jsem snad ještě u nikoho neviděl.
    Při běhu s vlajkou skrýt a po běhu po cestě raději pokračovat lesem - kde byl náhodou za prvním stromem schovaný nepřítel.
    Shuniik
    Jak příslovečné slepé kuře zrno našel tři kempy.
    Hodinu usínal tak, že skoro nebyl schopen udržovat při chůzi směr.

Díky tímto všem, co se zúčastnili, celému našemu týmu, Peldricovi za poskytnutí stanu, Vojtovi a Martinovi za odvozy do Louňovic, Pétě za ošetření mého zraněného kolena a počasí za to, že bylo tak pěkné.
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    Teda, koukam ze se to tu nejak zlazaretilo:(
    NILWINE
    NILWINE --- ---
    shuniik: ok, počítám s tebou (ovšem za předpokladu, že tě nenapadne něco podobně milýho jako fraela :D )
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Tak jsem zjistil, že nemám stan, anžto ho má půjčený můj nezvedený bratr. Můžu se k někomu ještě nacpat? Katko? :)
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    moc se omlouvam ale vypada to se mnou spatne vcera kdyz prselo jsem si udelal neco s prstem na noze a uz druhy den nemuzu behat a sotva chodit jeste me neodepisujte uplne protoze zazraky se deji ale moc to nevidim protoze bych vam tam tezko kulhal pro vlajku.
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Odjezd je v pátek v 17:00 z Roztyl busem 200016 11. Doporučuji dorazit s velkým předstihem, pokud chceme v pořádku odjet. Další bus pak jede o půl hodiny později, pak už nic.
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    hmm vidím to bledě, nadopovaný práškama jsem sice zvádnul 2 hodinovej casting, ale cestou domu jsem usinal v autobuse a uz mam zas horecku a jsem unavenej jak kdybych celej den kacel stromy.. :(

a ted mne to mrzi dvojnasob mohl jsem celou noc pokeovat do katky aby se nevyspala.. ;)
    NILWINE
    NILWINE --- ---
    jj, nějaký hromadný odjezd by byl fajn

btw. taky beru stan - a momentálně je v něm ještě jendo místo volný :)
    WILL
    WILL --- ---
    Už je stanoven nějaký hromadný odjezd? Zítra si potřebuju koupit lístek, tak ať vím na kdy
    FALCO
    FALCO --- ---
    mno fraeli jsme na tom podobne, nejdrsnejsi je ze me prvni noc bolela hlava tak ze jsem pres noc koukal na televizi abych na to nemyslel ale usnul jsem nekdy u aerobiku olgy sipkovy a dobre rano s CT ted aspon se dostanu ke kompu
    NOISETTE
    NOISETTE --- ---
    FRAEL: Myslím, že jen po pravidelně zmoknuté nachcípání:-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    frael - 38,1 teplota.. drzte mi palce

FALCO: 5denni opice? :))
    FALCO
    FALCO --- ---
    tak super, na svadbe jsem se totalne dodelal takze ted lezim v posteli a lecim se, na vlajkovou to nevidim
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Co ten trénink nakonec?
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Aha tak to jsem celkem mimo to se omlouvam ja nejak vychazel z toho ze je to uz tedka.
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Vlajková je až PŘÍŠTÍ VÍKEND! Andyho ignorujte. :)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    je to příští víkend, Andy se krapet seknul no :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam