• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MADLA
    MADLA --- ---
    To vypadá, že se nás asi dost nesejde... Já bych v neděli mohla - tedy, jestli přežiju jednu sobotní slavnost, kde bych teoreticky mohla zkusit přemluvit více lidí...
    ZURG
    ZURG --- ---
    MAOREN: Tohle vypadá ovšem zajímavě =-)
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    MELISSA: Jsem mimo Prahu.
    HELA
    HELA --- ---
    MELISSA: já nepřijdu, protože antibiotika a protože pokud budu aspoň trochu akceschopná, budu v terénu makat na magisterce:( škoda, zas bych si po dlouhé době CTF docela dala:)
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: Pokud to bude vevnitř, nebo bude hezky, přijdu.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Tak tedy bando, šup šup, potřebovala bych vyjádření ohledně příští neděle (4.9.). Uděláme to jednoduše. Do čtvrtka nebudu online, takže 1.9. je deadline. Ideální by bylo, kdyby každý napsal přijdu/nepřijdu.
    A pro ty z vás, kteří snad nechtějí dorazit, protože jim bude chybět Shepiho charisma: Bos je pryč, myši by měly mít pré ;) Máme jedinečnou příležitost vyzkoušet si CTF jinak, třeba dokonce i promíchat týmy nebo počítat body bez pochybného handlování!!! Jsem skutečně tak troufalá? Ano, jsem TAK troufalá! Nepropásněte jedinečnou příležitost. ;)
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    MADLA: Tak byl vyhlasen termin. 1.-2.10. FBudalost je zde (momentalne asi nejaktualnejsi informace):
    https://www.facebook.com/event.php?eid=201688153227505&ref=notif¬if_t=event_invite
    Tym by mel mit 10-15 hracu. Nevim sama, jestli budu propustena z rodinnych zalezitosti, ale pokud se mi to povede, tak bych rada jela. Pripadne mohu oslovit kamarady, kteri uz tam byli, a mohli by nam doplnit tym, kdyby nas bylo malo (pokud nebudou zakladat vlastni).
    4.9. by teoreticky mohl byt i kratky nacvik a ukazka pravidel, pokud tedy nehrajete podle stejnych, coz nevim...
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: U mě zatím dobré.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Dobrá, takže příští týden. Co tedy neděle 4.9.?
    Přiznávám však, že poněkud sobecky volím jediný den, který mám volný, pokud se tedy sejde dostatek lidí na jiné datum, ráda pomohu s organizací, účastnit se však nebudu.
    STENNY
    STENNY --- ---
    CTF bych bral, ale tenhle týden se ještě slibuje tropické počasí... upřednostnil bych od 29. dál a nejlíp asi vevnitř. V tom případě se mnou asi můžete počítat :)
    MADLA
    MADLA --- ---
    SHUNIIK: To taky není špatný nápad. :-) Kdy to je?
    Původně jsem myslela od 29.dál, ale máte pravdu, někteří už pracují, takže všední dny jsou problém.28.nic slíbit zatím nemůžu, budu nejspíš na chatě sekat babičce trávu... :-)
    FALCO
    FALCO --- ---
    ja se zmuzu maximalne tak na hospodu :D v praci koncim v 18:00 nekam se kloudne dostanu nejdrive na sedmou. Vikendy mam +- zabity :).
    (28.8. jedu teoreticky na nejakou chatu ale jeste to nemam potvrzeny, takze bych se kdyztak ozval)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MADLA: Taky jsem přemýšlela, že by to chtělo probudit osazenstvo diskuze, ale přišlo mi trapné psát to hned nad příspěvek, kde se dušuji, že už to neudělám. :) Budu dokonce tak smělá, že rovnou navrhnu vyrazit 28.8. do Prokopáku! Ale pokud možno mimo lom, ne, že by to nebylo dobrodrůžo, ale v tomto vedru by z nás nebyli pouze negři, nýbrž rovnou negři s úpalem či úžehem. Na alternativní lokaci mám pár tipů, jen by to chtělo předem odchytit nějakého airsofťáka a zjistit, jestli do nás přitom nebudou střílet. ;) Čímž se nabízí srazit se nějaký den předem a vyrazit třeba na kolech hledat příhodný prostor...? Nechám na vás, jestli se budete chtít k pátrací akci přidat. Případná vzniklá bebí můžeme léčit u mně doma nad deskovkou.
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Nebo můžeme jet na podzimní Vlajkovou. :)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    MADLA: příští týden myslíš od 29. dál?
    btw ne všichni jsou vysokoškoláci ^_^
    MADLA
    MADLA --- ---
    Zdar sportovci!
    Našlo by se tu dost nadšenců na CTFko někdy během příštího týdne? Já jen, že bych měla chuť si zase po dlouhé době "zařádit" s partou pohodovejch lidí a navíc už si ani nepamatuju, kdy jsem naposledy dostala pořádně ponožkou... :-)
    Jinak, co se týče termínů - řekla bych, že jsou možné i všední dny, jelikož jsme už snad všichni vysokoškoláci... :-)
    Co se týče místa - je opět možný Balkán, tělocvična ve Vršovicích či oblíbený Prokopák a Grébovka. To už podle domluvy. :-)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Náhradní organizátorka se tímto omlouvá, ale zaprvé má momentálně velmi nepříjemnou alergii, a za druhé byla v čudu, protože jí nenapadlo, že bude v tak malém počtu lidí zájem CTF realizovat. Chápu, že jsem selhala, a proto slibuji, že už NIKDY nebudu prohlašovat, že se ujmu velení. Jdu se něčím zbičovat, abych odčinila škodu, omluvte mne...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    CTF dnes zrejme zruseno, jelikoz se toho zda se nikdo neujal...
    MADLA
    MADLA --- ---
    Aha... A ehm, myslíte, že to má cenu v 6 lidech cenu?? Já osobně jsem pomalu s tímto termínem přestala počítat... Doneslo se mi totiž, že se to nejspíš zruší... Asi se budu nakonec taky muset omluvit. Pardon.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    huh tak kde to teda bude?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam