KUBALIBRE: bílý jogurt s domácí marmeládou snídám denně, takže se těším :-)
KAREN: samčí Pollmix a samičí Leicora, ale je to můj laický výběr, o víkendu to muž sadil a já doufám v časnou úrodu, snad už něco vyroste příští rok. Ale stáhla jsem si o rakytníku nějakou studii v pdf, a tam psali, že nejlepší jsou ruské samičí odrůdy. Já jsem si zase říkala, že koupím tu německou, že jejich podnebí je nám bližší než to na sibiři.
KUATO: my máme doma zkušenosti jen se sirupy a marmeládami, které vyrábíme v docela velkém množství, akorát to není kde skladovat :-), takže bych se do toho pustila i v případě rakytníku. Ostatně - jakou to má chuť? Nechce se mi kupovat na vyzkoušení ten průmyslově vyráběný. Je to tak kyselé, že se musí přidat víc cukru, než např. k rybízu?