DENDROBATA: dik)
ja mam zimolez 2. sezonu, a zjara trosku nakvet, nejaky minibobulky se objevily, ale nic z toho nakonec... tak snad pristi rok. maliny u nas ani nekvetou, zacinaj konecne lesni jahody. konecne mi po 2 a 3 tydnech vylezly tyckovy a kerickovy fazole. divoky rajcata moc nechtej rust (dala jsem ty sazenicky docela brzo a maly...), ale opet se skvele dari kedlubnam (v mulci). mozna se zacnu specializovat na kostaloviny,D
sklidila jsem varku redkvicek, ktery jsem davala jeste nadeji, ale jsou miniaturni a drevnaty (byly tam dlouho + malo slunce, tipuju) - no aspon poradne palej;) konecne nejaky salaty o vikendu sklidim, hrasky krasne kvetou a zacly plodit, to je radosti.) stejne jako cibule, ty valej krasne... mrkve konecne uz vystrkujou listky, vylezlo mi minimum rep (tak jsem nejaky semena jeste pridala) a mangoldy na to jdou taky pomalu. dosety hokaida (prvni varku sazenicek zmydlil dest) se derou na povrch jak z divokejch vajec, tak jsem zvedava, co z nich bude... volne chvile si kratim sberem bezu, hermanku a hub. nuz takto u nas na pernstejnsku;)