KUATO: me je lito ze jsem ti slapnul na kuri oko. misto karma si treba dosad "reciprocita" aby ti to nerezonovalo s kulturni tradici, ktera v tomhle kontextu neni dulezita. muzes se stavet na hlavu, ale dokud se o zahradku nedokazes podelit, nebude fungovat optimalne. vidis to i na te tvoji a to te pochopitelne stve. ze jsou sousedi troubove, se kterymi to fungovat "nemuze", to je holt ta dan za nizky level na ktery to nase spolecna meta-bytost zatim dotahla ;) aspon ze jsme se v tehle koncinach vicemene prestali zabijet .. prozatim. pokud to nema za 40 let zas zacit, nezbyva nez zahradky dotahnout o level vys.
KUATO: nejak mi tvoje matematika unika :) padlo tu, ze bezce proti slimakum je tezke chovat, kdyz jsi na zahradce jen na vikend. resenim se jevi spojit par zahradek, byt tam casteji a rozdelit si sluzby. mas k tomu neco konkretniho?
DACUBE: joo u vas se mi libilo, snad se tam letos zas podivam :) zkuste ty bezce. ty sis taky stezoval na urcitou roztristenost lidi, co vedi. a byt majakem ve svem kraji je tak tezke. ja si spis vybral retreat misto podle lidi, ale bohuzel je na druhe strane - Valec .. sam jeste nevim jak tohle rozseknout. ukazte mi tricet dobrych lidi na jednom miste a ja pujdu za nima kamkoli :)