OGMIOS: ja jsem v tomhle skepticky - muzu sice nechat slepice behat po zahrade, ale prijde mi, ze vysledku to nic zasadniho neresi ani pro ne, ani pro me - stejnak jim musim dosypavat v podstate celorocne zrni, pokud chci, aby snuska za neco stala, ono vetsinu roku pro ne nic krom travy neroste. samozrejme nemam nic proti tomu, kdyz se slepice probehnou a nazobou zeleneho a cerviku, pac to potrebuji, ale vzpominam si, jak vypadala nase zahrada, kdyz tam melo sveho casu 20 slepic pristup kazdy den cely den - krom kopriv a hluchavek tam nic jineho nerostlo, co par metru vyhrabana dira, ze bys tam pomalu ulozil mrtveho.. a prikrmovat slepice boruvkama, to mi prijde jako drahy spas :o), to je desetkrat radsi sezeru sam nebo dam deckam, do tech hodlam investovat vic nez do slepic, kterym stejne po roce po dvou useknu palici a koupim nove. nicmene roste nam na dvore cerna moruse a ta diky tomu, ze plodi postupne vic nez mesic v kuse, tak pro ne znaci jisty prikrm, nicmene opet - pokud budu zvazovat, jestli to budu pravidelne otrepavat sam, abych mel do demizonu, nebo dopreju hody slepicim, tak demizon vitezi :o).