to schwepz : jasně ,já si zase myslím že smrk je,jsme z jednoho lůna Matky přírody,každej jak umí a zvládne, sám vím ,že bychom se nedobrali rozumnýho konce, dotace odmítám a taky to jde,jedu jak se dá....
ono nejbizardnější nejsou ani tak ty prasárny co se dělaj,ale jak to civilizovaně uvažujeme....
to karen: po více jak 15 leté zkušenosti z lunárním kalendářem krásné paní,předtím jsem měl takové kartičkové zahradnické-nebyl špatné,jsem tenhle "breviář" k lunárnímu kalendáři(ten kupodivu sedí) co nabízíš narval nasrané do kamen,taky tam byla zmínka o té mědi ,ale celý je to pojatý jak Strážná věž, nebrat, jěště že mi ho dala matka, jsou tam dost polopravdy i nesmysly, kalendář je ok , ale kvalit Krásné paní to nedosahuje
to brenmcguire: přeroubovat na durancku,nemužu dost dobře poznat z těch výmladků podnož, ale možná to může být i mirabelán,v podstatě bych zkusil dát rouby ina vybrané výmladek,tak to budeš mít stejný na stejným místě,až se ti chytnou pak bych to zřezal pod tou boulou ,ošetřil a modlil se ,aby obrazil,což je dost nepravděpodobný ,ale mi přijde pod tou bolou ten strom ok,a měl bys daleko dřív svý ovoce zpátky,ono kdybys ještě koupil velkopavlovickou,tak se nejspíš nespleteš ,to byl hit když ten strom byl proutek...al eví bůh jaký to má plody