VODA: souhlas, oddeleni moci od hoven je zaklad. jednou jsem byl u cloveka, ktery mel (spatne fungujici) chemicky zachod, ve kterym to bylo pokupe. panecku, to byl SMRAD, ze by jeden pad. ten by se dal normalne krajet a balit do igelitu a prodavat jako biologicka zbran. z predstavy, ze bych mel tohle v baraku se mi dela mirne nevolno.
clovek si ale po takove zkusenosti uvedomi, ze cely vynalez technologii od splachovacich zachodu az po cisticky, kde se vykaly rozkladaji, je skvely napad, a je rad, ze nezije za krale klacka. proste, ne vsechno co lze, je nutno. je to jako v knize "plane rostliny k jidlu" - jo, blatouch se da jist. ale poseres se z toho, pokud ho snis vic nez hodne malo. ale to odbocuju zpet do konzumniho mainstreemu, za coz se omlouvam :o). abych si spravil reputaci - mame doma venkovni zachod po babine, ktery uzivam s vyjimkou zimy (prevence hemeroidu) cely rok, kdyz jsem venku a neco susnim na dvore - je to rychlejsi, nez lezt do baraku. nicmene pri predstave, ze bych musel ven v zime, kdyz jen utikam na par minut od jineho tepleho telicka, jsem rad za technologii :o).