Jeste chci pochvalit web dobrasemena.cz, prijde mi, ze z tech konvencnich firem, kde pytlik seminek nestoji 90 kc, tak jsou fakt nej - letos mame jejich cukety British Summertime (je to F1 hybrid, ale cukety nesemenarim, tak mi to neva). Z pytliku vyrostly 4 rostliny, pamatuju jak jsem si v dubnu rikal, jestli to bude stacit..... ted zasobujou nas i sousedy cely leto skvelejma cuketama a ze uz je nestihame sklizet, nechali jsme je narust, nektery plody mely odhadem 4-5 kilo a chutove byly snad jeste lepsi nez ty maly (i v tyhle velikosti maji jen zarodky seminek)
Jejich divoky rajcata (cerveny) jsou chutove jasne nejlepsi rajcata co pestujeme (i kdyz mrnavy). Letos mame 4 odrudy: 2x od Marka Kvapila (cerveny a zluty) a nejaky zluty noname a ty z dobrych semen je naprosto valcujou. Koriandr Calypso je taky super, ten mame uz leta, presiva se sam a v mirny zime vydrzi v zahonu az do jara. Dal zkousim jejich repu "do nepohody" ale letos nemuzu otestovat efekt, protoze repy letos rostou vsechny skvele a mam je vsechny promichany, takze uz nevim ktera je ktera.